Dalapro Lightning Premium 15 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro Lightning Premium er en færdigblandet hvid sprøjtespartelmasse til spartling af samlinger/fuldspartling og overfladebehandling af gipsplader.

Den specielle konsistens i kombination med høj fyldningsevne giver meget gode arbejdsegenskaber. Den hvide farve gør også produktet egnet til korning.

Læs mereSe specifikationer

379,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Spartelmassen er velegnet til ilægning af papirstrimmel i henhold til de krav der angives i AMA Hus 14. Produktet opfylder kravene til CE-mærkning iht. EN 13963 og er fremstillet iht. ISO 9001 og ISO 14001.

Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisning i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”. Værktøj rengøres med vand.

Større mængder spild opsamles og indleveres som normalt affald til kommunens genbrugsplads. Plasten i emballagen er genanvendelig og afleveres derfor til rette genbrugsplads eller til kommunens anlæg for genanvendelse.

ARBEJDSGANG: Påføres med sprøjte på rengjorde, tørre og godt bindende overflader ved en temperatur på mindst +5°C. Når den spartlede overflade er tør, slibes denne.

Anvend sandpapir med kornstørrelse 100-120. Øjenbeskyttelse og åndedrætværn anbefales ved slibning. Afstøv inden næste behandling. Spartlede overflader skal forlimes hvis de skal tapetseres.

TØRRETID: Tørretiden er afhængig af underlaget, lagtykkelsen, temperatur, luftfugtighed osv.

OPBEVARING: Skal opbevares frostfrit og ikke i direkte sollys. Spartelmasse er en ferskvare og derfor datomærket. Uåbnet emballage kan opbevares i 12 måneder.

Yderligere information

Bindemiddel

Latex-sampolymer

Opløsningsmiddel

Vand

Fyldningsmiddel

Let fyldningsmiddel og hvid dolomit

Kornstørrelse

Maks. 0,15 mm

pH

Ca. 9

Brandfarlighed

Spreder og bidrager ikke til brand

Emballage

Plastspand 15 liter og plastsæk 15 liter