Dalapro Lightning Max Sprøjtespartel 15 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro Lightning Max er en færdigblandet grå og grov sprøjtespartelmasse med høj fyldningsevne til alle normalt forekommende underlag til vægge og lofter indendørs.

Dalapro Lightning Max er særlig egnet hvor der kræves ekstra høj fyldningsevne. Produktet er egnet til spartling af ujævnheder og fuldspartling i renovering og nybyggeri.

Læs mereSe specifikationer

339,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Værktøj rengøres med vand. Større mængder spild opsamles og indleveres som normalt affald til kommunens genbrugsplads. Plasten i emballagen er genanvendelig og afleveres derfor til rette genbrugsplads eller til kommunens anlæg for genanvendelse.

ARBEJDSGANG: Påføres med sprøjte på rengjorde, tørre og godt bindende overflader ved en temperatur på mindst +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes denne.

Anvend sandpapir med kornstørrelse 100-120. Øjenbeskyttelse og åndedrætværn anbefales ved slibning. Afstøv inden næste behandling. Spartlede overflader skal forlimes hvis de skal tapetseres.

MATERIALEFORBRUG: Ved bredspartling med 1 mm lagtykkelse: cirka 1 liter/ kvadratmeter.
TØRRETID: Tørretiden er afhængig af blandt andet underlag, lagtykkelse, temperatur og luftfugtighed.

OPBEVARING: Spartelmasse er en datomærket ferskvare. I uåbnet emballage kan den opbevares mørkt og frostfrit i maks. 12 måneder. Efter åbning skal spanden lukkes tæt til.

Yderligere information

Bindemiddel

Latex-sampolymer

Opløsningsmiddel

Vand

Fyldningsmiddel

Letfyldningsmiddel og hvid dolomit

Kornstørrelse

Maks. 0,35 mm

pH

Cirka 9

Brandfarlighed

Spreder eller bidrager ikke til brand

Pakning

Plastikspand 15 liter og plastiksæk 15 liter