B&J 735 Vådrumsspartel 10 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

B&J 735 Vådrumsspartel, er en vådrumsspartelmasse der færdigblandet og klar til brug. B&J 735 spartel er udviklet til at give en ekstra slidstærk overflade og har en blå farve.

Kan anvendes til de fleste underlag som puds, beton, letbeton, gipsplader. Kan bruges på både vægge og lofter indendørs. B&J 735 Vådrums kan anvendes til del- eller fuldspartling.

Det høje bindemiddelindhold er med til at give B&J 735 spartel en hård og vandafvisende overflade samt maksimal vedhæftning til underlaget.

Konsistensen af B&J 735 spartel er med til at gør man med lethed kan fordele spartelmassen jævnt over hele overfladen. Produktet er egnet til både samlinger og fuldspartling.

Læs mereSe specifikationer

379,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Spartel/rulle: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller. Sprøjte: Beskyttelsesdragt, PU-handsker og ansigtsskærm, samt A2P3 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.

Slibning: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller, samt P2 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde. For yderligere information se produktinformation og sikkerhedsdatablad på www.bj.dk

Bemærk: Ved benyttelse i våde rum, se detaljeret beskrivelse over malebehandling og vedligehold for Beck & Jørgensens A/S Vådrumssystem, rekvireres på www.bj.dk. Hvis du har spørgsmål så ring kontakt os endelig.

Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng.

Yderligere information

Bindemiddel

Acryl dispersion

MBK-Type

Sandspartelmasse / Spartelmasse

Kulør

Blå grå

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Tørretid

Ca. 1 time/mm ved 20 °C og 65% RF

Fortynding

Vand. Fortyndes normalt ikke

Rækkeevne

Ca. 1 ltr./m²/mm

Værktøj

Spartel

Mal-Kode

00-1 (1993)