Tæpper

Kunstgræs

Hvorfor vælge kunstgræs? ... Læs mere om kunstgræs

Viser alle 3 resultater

Drømmer du om en smuk tæppe grøn oase i dit hjem? – Måske til altanen eller terrassen? Eller måske vil du tilføje et strejf af elegance med et blåt tæppe i gangen? Vores udvalg af kunstgræs er det perfekte valg! Med vores kunstgræs kan du nyde følelsen af et frodigt tæppe grøn eller blåt tæppe uden vedligeholdelsen.

Hvorfor vælge kunstgræs?

Holdbart og slidstærkt: Kunstgræs er lavet af robuste materialer. Dit tæppe grøn vil holde sig pænt, selv i travle områder som haven, hvor et blåt tæppe også kan give et elegant løft.

Let at vedligeholde: I modsætning til naturligt græs kræver kunstgræs ikke regelmæssig vanding, plæneklipning eller gødning. Det er perfekt som tæppe til f.eks altanen, hvor det blot skal skylles af en gang i mellem for at fjerne snavs og blade.

Perfekt til alle vejrforhold: Kunstgræs er UV-bestandigt og kan modstå vind og vejr uden at falme eller blive beskadiget.

Sikker for børn og kæledyr: Blødt og behageligt som et rigtigt tæppe, er kunstgræs også fri for skarpe kanter eller giftige kemikalier, der kan skade børn eller kæledyr.

Skaber en smuk og indbydende atmosfære: Kunstgræs kan give ethvert rum et friskt og naturligt touch. Brug det på terrassen, altanen, legepladsen, i stuen eller som et blåt tæppe i gangen.

Kære kundeDet Grundet sommerferie er telefon og chat slukket. Vi vil fortsat besvare dine emails på info@doorhouse.dk. Vores webshop holder aldrig ferie og leverer – som altid – dine ordrer på 0-3 hverdage. God sommer.😊

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på