Laminatgulve

Leder du efter en særlig type laminatgulv?

Hvor tykt skal dit laminatgulv være?

Lad os bringe det til dig?

Spar besværet, og få leveret det når det passer dig

Få råd og vejledning

Lad vores eksperter guide dig i valget af laminatgulv

Bæredygtighed i fokus

Vores FSC-certificerede laminatgulve sikrer bæredygtig skovdrift.

Betal i små bidder

Du kan låne op til 30.000 kr. og få råd til dit drømmegulv

Produkter i denne kategori

  • Alle
  • Sildeben laminat
  • Grå laminatgulve
  • Mørkt laminatgulv
  • Lyst laminatgulv
  • Laminatgulv med brede planker
  • Laminatgulv til udestue
  • Laminatgulv til gulvvarme
  • Laminatgulv til køkken
  • Underlag til laminatgulv

Har du brug for hjælp til at købe nyt laminatgulv, kan du starte her

Oversigt over laminatgulv typer og stilarter Oversigt over laminatgulv typer og stilarter Opdag de forskellige typer og stilarter af laminatgulv, fra fyr til eg og sildebenslaminat. Lær… Læs mere »
Stearin på laminatgulv Stearin på laminatgulv: Tips og tricks til hvordan det fjernes Hvem elsker ikke en hyggelig aften med levende lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære i… Læs mere »
vinyl vs laminat Vinylgulv vs. Laminatgulv: En Komplet Sammenligning Introduktion Når det kommer til valg af gulvbelægning, kan det være svært at beslutte, hvilken… Læs mere »
Komfortabel gulvvarme til laminatgulv Laminatgulv, Gulvvarme og Temperatur: Alt du skal vide om effektiv og komfortabel opvarmning Introduktion til laminatgulv og gulvvarme Laminatgulv er et populært valg for mange boligejere på grund… Læs mere »
Slibning af gulv Slibning af laminatgulv Laminatgulve er sammensat af flere lag, herunder en dekorativ overflade, som er en fotografisk reproduktion… Læs mere »

Garanti fra 10 år til livstid

Vi sikrer dig med en garanti på mellem 10 år og livstid mod materiale- og fabrikationsfejl på vores laminatgulve. For specifik garanti på hvert enkelt gulv, henviser vi til informationerne på det individuelle produkt.

Produkter til salg i denne kategori

Laminatgulv til alle rum

Kan du godt lide det æstetiske udtryk ved et flot trægulv, men har ikke lyst til at skulle tænke på sart træ, olie lakering, slibning og vedligeholdelse. Eller drømmer du om et flisegulv, men får du dårlige nerver ved tanken om revner? Så er et laminatgulv et godt valg til dig, der ønsker et smukt hjem med et smukt gulv. Der er mange spændende muligheder og naturtro designs i både flise-/klinke- og trælook at vælge imellem. Dermed får du et smukt og slidstærkt gulv, der er både pynteligt og praktisk.

Når du vælger et laminatgulv, skal du ikke bekymre dig om hverken kort holdbarhed, vedligehold eller rengøringsvenlighed. Et laminatgulv er nemlig både modstandsdygtigt og så godt som vedligeholdelsesfrit. Det skal hverken slibes eller lakeres, som for eksempel trægulve skal – og det giver dig mere tid til at nyde dit flotte gulv, uden at skulle bekymre dig om vedligehold og rengøring.

Ofte skal gulvet blot samles med kliksystemer. Du kan fålaminatgulv til alle rum indendørs. Laminatgulv findes til både køkkenet, stuen og soveværelserne m.m. Afhængig af rummets størrelse kan du vælge imellem 1-stav, 2-stav, 3-stav og forskellige mønstre. Man plejer at sige, at 1-stav er bedst egnet til større rum. Du kan ofte vælge mellem forskellige varianter af træsort, nuancer og stil. Valget af mønstret i gulvet, er op til dig, efter hvad du synes passer til dit hjem og stil.

Faste lave priser på laminatgulv

Vores kvalitets laminatgulve kan fås til skarpe og gode priser. Med laminatgulve, får du en fantastisk god og nem løsning til gode lave priser. Det gælder både udseende samt holdbarhed. Uanset om du bruger det i stuen, køkkenet, entreen eller andet, så garanteres du et solidt og slidstærkt gulv. Selvom vi tilbyder billigt laminatgulv, tilbyder DoorHouse samtidig også kun den bedste kvalitet. Du får laminatgulve i fantastisk god kvalitet til en billig og overkommelig pris

Garanti på laminatgulv

Når du vælger et af vores laminatgulve med lang garanti, sikrer du dig, at gulvet har en garanti på 10 til 25 år. Garantien afhænger af hvilket gulv, der vælges.

Skal du bruge hjælp?

Det kan være en stor beslutning at vælge nyt gulv. Er du i tvivl om, om laminatgulv er det rette valg for dig, så er der heldigvis hjælp at hente. Vi står altid klar med professionel rådgivning og vejledning.