B&J 10 Vægmaling Glans 10

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Beck og Jørgensen (B&J) glans 10 vægmaling er en del af B&J’s miljømærket serie. Glans 10 hælder på den matte side, men der kan anes glans i malingen.

På grund af glansniveauet præsterer denne type maling særlig godt i rum med meget traffik. Den er modstdandsygtig mod slid og snavs.

Velegnet til rum som køkken, børneværelse og andre rum, hvor man har behov for en ekstra stærk vægsmaling. Malingen kan benyttes på forskellige flader som beton, mursten, gips, puds og væv/filt/tapet.

Toneservice! – Vælg din ønskede farve
Vælg “toneservice” og skriv din ønskede farvekode under “bemærkninger til ordren” når du går til kassen.
Læs mereSe specifikationer

209,00 kr.3.099,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

B&J 10 Vægmaling Glans 10

Lugtsvag acrylbaseret kvalitetsvægmaling til steder, hvor der ønskes en rengørlig og slidstærk overflade med høj finish og glans. Velegnet til de fleste maleropgaver i boliger, institutioner og kontorer, hvor der stilles store krav til resultatet.

B&J 10 Vægmaling opfylder kravene til EU miljømærket Blomsten i alle nuancer, såfremt produktet tones med B&J Tonesystem Monicolor C.

Behandling
Underlaget skal være rent, tørt og bæredygtigt. Tilsmudsede og tidligere malede overflader rengøres med Grundrengøring 110 efter brugsanvisningen. Sugende og letafsmittende underlag grundes med Acrylgrunder Mikrodispers 716.

Skjoldet og afsmittende, ikke alkalisk underlag grundes med Alkyd Grunder Vandig 710. Glasvæv og filt bør grundes med egnet vævfylder.

Sikkerhed & miljø
Pensel/rulle: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller.
Sprøjte: Beskyttelsesdragt, PU-handsker og ansigtsskærm, samt A2P3 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.
Slibning: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller, samt P2 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde

Sikkerhedsdatablad
Produktinformation

Yderligere information

Liter

, , , ,

Glans

Ca. 10, halvmat

Fortynding

Vand

Værktøj

Pensel, rulle eller airless

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Mal-Kode

00-1 (1993)