Forårsudsalg! Spar op til 63% i maj. Gælder kun så længe lager haves.

Laminatgulve

Sildeben laminat

Det æstetiske look tilfører eksklusivitet til ethvert hjem, og hos DoorHouse behøver det ikke at være dyrt at få et pænt og kvalitetsrigt sildebenslaminatgulv. Sildebensmønsteret ligner det, man ser i dyrere trægulve, og giver derfor rummet en smuk og sofistikeret atmosfære. ... Læs mere om sildeben laminat

Viser 1–12 af 26 resultater

Sildeben i laminat har i årevis været et enormt efterspurgt gulv. Det er et populært valg for mange boligejere, der ønsker nem vedligeholdelse og et enormt holdbart og stilfuldt gulv.

Det æstetiske look tilfører eksklusivitet til ethvert hjem, og hos DoorHouse behøver det ikke at være dyrt at få et pænt og kvalitetsrigt sildebenslaminatgulv. Sildebensmønsteret ligner det, man ser i dyrere trægulve, og giver derfor rummet en smuk og sofistikeret atmosfære.

Det bliver også kaldt Chevron, som er den franske variant af det klassiske sildebensmønster. I århundreder var dette mønster karakteristisk for franske slotte. I 1900-tallet begyndte man at lægge det i de dyreste lejligheder i Paris. I dag er det et populært valg i hele verden.

Sildebensparket i laminat – Fordele ved at vælge laminat i sildeben

En af ulemperne ved sildebensparket i laminat er den høje pris. Men med sildebensgulve i laminat kan du selv lettere lægge gulvet og købe et gulv til en overkommelig pris. Der er mange fordele ved at vælge sildeben i laminat i forhold til det traditionelle gulv i træ eller sildebensparket.

Vi har kort beskrevet nogle af de fordele ved sildebenslaminatgulvet, såsom dets nemme vedligeholdelse, holdbarhed, stilfulde og smukke look. Herunder uddyber vi en smule på disse ting og andre eventuelle fordele.

Utrolig slidstærkt gulv i eg

Laminatgulvets slidstyrke afhænger af dets kvalitet og konstruktion. Kvalitetslaminatgulve er ofte mere modstandsdygtige over for ridser og slid.

Vi har udvalgt laminatgulve i sildeben i den fineste kvalitet – og så er de i eg, hvilket gør det enormt robust og stærkt. Vi har et udvalg af sildebenslaminatgulve med slidstyrke 32, hvilket er den 2. højeste klasse indenfor slidstyrke klassen.

Det vil sige at det er velegnet til al hjemmebrug og endda kontorbrug. Søger du et slidstærkt gulv i sildebens mønster til enten hjemme- eller kontorbrug kan disse klart anbefales. Samtidig er der 15 års garanti på alle vores laminatgulve i sildebensmønster.

Laminat i sildeben kræver minimalt vedligeholdelse

For at opretholde et laminatgulvs skønhed kræver det minimal vedligeholdelse, som blot er at støvsuge gulvet eller simpel vask af laminatgulv med moderat mængde af vand. Bortset fra dette skal det ikke slibes. Det skal aldrig have olie eller lak.

Med vores plankegulv er der ikke meget at bekymre dig om for at forlænge dets levetid. Det gulvet er skabt til at holde – med minimal pleje og vedligehold.

Samlet set kræver laminatgulv meget mindre opmærksomhed sammenlignet med det traditionelle trægulv, da trægulv kræver regelmæssig polering og forsegling for at bevare træets look. Hvis du søger et praktiske og holdbare gulve til dit hjem, kan laminatgulv være et godt valg for dig.

Det lægges nemt og hurtigt

Lægning af laminatgulvet er en hurtig og nem proces, der kan gennemføres af de fleste DIY-elskere uden professionel hjælp.

Vores laminat i sildeben kommer i plader, som er nemme at installere. Alle vores laminatgulve har et kliksystem for nem og enkel montage. Disse klikgulve lægges nemt og hurtigt, fordi plankerne bare skal klikkes sammen, da de er designet til at passe sammen med hinanden uden brug af lim eller søm.

Det tager normalt kun et par timer at installere et laminatgulv i køkkenet eller stuen, og processen er ofte så simpel, at du kan gøre det selv uden nogen erfaring med gulvinstallation.

Når du har valgt dit rum hvor dit det skal monteres, skal du blot måle området af dit gulv, skære panelerne til størrelse og låse dem sammen med det unikke klik-system. Så har du et fantastisk gulv med et eksklusivt udtryk.

Der er meget at spare uden at gå ned i kvalitet

I vores artikel laminatgulv eller trægulv? har vi foretaget en undersøgelse og sammenlignet 130 af de mest efterspurgte laminatgulve med 130 af de mest efterspurgte trægulve og konkluderet, at du i gennemsnit kan spare 51% ved at vælge laminatgulv i stedet for traditionelle trægulve.

  • Gennemsnitsprisen på trægulv: 468.01 kr.
  • Gennemsnitsprisen på laminatgulv: 240.31 kr.

Til sammenligning ligger vores laminat i sildeben under gennemsnitsprisen, hvilket siger noget om, hvor meget kvalitet du får for prisen. Så har du et begrænset budget og samtidig gerne vil have et kvalitetsgulv, kan sildebenslaminatgulvet sagtens anbefales.

For hver gang der bliver fældet et træ, bliver der plantet et nyt

Hos DoorHouse er vi meget natur- og miljøbevidste. Alle vores laminatgulve i sildebensmønster er FSC certificeret. Vi anvender bæredygtigt træ til vores laminatgulv.

FSC står for Forest Stewardship Council. Det er en garanti for, at du kan købe vores laminatgulv med god samvittighed.

FSC-certificering er din sikkerhed for, at vi bruger vores natur og skove på en ansvarlig måde. Med FSC bidrager både skovejere og virksomheder til at sikre sunde skove, der er fulde af liv og til gavn for nuværende og fremtidige generationer.

Har spørgsmål angående certificeringen af vores laminat i sildeben kan du kontakte os eller FSC Danmark. Læs mere om alle certificeringerne her.

Vores konklusion om laminat i sildeben

Sildeben laminat er et populært valg for de fleste der ejer en bolig, da det er nemt at vedligeholde, holdbart og stilfuldt. Det har en elegance og sofistikeret atmosfære, og det er ikke nødvendigvis dyrt at få et kvalitetsrigt sildebenslaminatgulv.

Sildebenslaminatgulvet er utroligt holdbart, kræver minimalt vedligeholdelse og monteres nemt i modsætning til trægulv. Samlet set kræver laminatgulve mindre opmærksomhed sammenlignet med traditionelle trægulve og kan være et godt valg for boligejere, der ønsker en praktisk og holdbar løsning.

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på