[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]
Laminatgulve

Sildeben laminat

Sildeben i laminat er enormt efterspurgt. Det er smukt og tilfører eksklusivitet til ethvert rum. Hos Doorhouse behøver det ikke at være dyrt at få et elegant og kvalitetsrigt laminatgulv.  ... Læs mere om sildeben laminat

Viser alle 5 resultater

Laminatgulv i sildeben

Sildeben i laminat er enormt efterspurgt. Det er smukt og tilfører eksklusivitet til ethvert rum. Hos Doorhouse behøver det ikke at være dyrt at få et elegant og kvalitetsrigt laminatgulv. 

Laminatgulvet i sildeben er både praktisk og prisvenligt i forhold til stavparketter i træ.

Hvorfor vælge sildeben i laminat?

Det er enormt populært at have laminatgulv i sildebensmønster i boligen eller på kontoret. Med et laminatgulv i sildeben giver du rummet et meget specielt og eksklusivt udseende.

Vores sildebensgulv i laminat er billigere end stavparket i træ.
Der er mange fordele ved at vælge sildeben i laminat i forhold til det traditionelle trægulv-sildeben. Først og fremmest er der mange penge at spare – helt op til 60%.

Derudover kræver sildeben laminat ikke vedligeholdelse.
Oven i dette er sildebensgulv i laminat nemmere og hurtigere at lægge, fordi det består af store paneler, som i forvejen har sildebensmønster, så man undgår at lægge små stave. Plankernes størrelse og mønster gør montage til en leg. Disse paneler skal bare klikkes sammen helt uden lim og søm.

Sildeben laminat klikgulv lægges nemt og hurtigt

Alle vores laminatgulve i sildebensmønster har kliksystem for nem og enkel montage. Disse laminat klikgulve lægges nemt og hurtigt, fordi plankerne bare skal klikkes sammen.

Holdbare laminatgulve i eg

Vores laminatgulve i sildeben er af fineste kvalitet – og så er de i eg, hvilket gør det enormt robust og stærkt. Søger du vedligeholdelsesfrie og holdbare gulve skal du vælge sildebens laminatgulve fra DoorHouse. Du skal intet gøre for at pleje og vedligeholde det. Det skal ikke slibes. Det skal aldrig have olie eller lak. Med vores laminatgulve behøver du aldrig at bekymre dig om at vedligeholde gulvet for at forlænge dets levetid. Det er simpelthen skabt til at holde – helt uden pleje og vedligehold.

Miljøvenligt sildebenslaminatgulv

Hos Doorhouse er vi meget miljøbevidste. Alle vores laminatgulv i sildebensmønster er FSC certificeret. Vi anvender bæredygtigt træ til vores laminatgulv. Det betyder, at for hver gang der bliver fældet et træ, bliver der plantet et nyt.

FSC står for Forest Stewardship Council. Det er en garanti for, at du kan købe vores laminatgulv med god samvittighed.

FSC-certificering er din sikkerhed for, at vi bruger vores skove på en ansvarlig måde. Med FSC bidrager både skovejere og virksomheder til at sikre sunde skove, der er fulde af liv og til gavn for nuværende og fremtidige generationer.

Har spørgsmål angående certificeringen af vores laminat i sildeben kan du kontakte os eller FSC Danmark.

Chevron sildebenslaminatgulv

Chevron er den franske variant af det klassiske sildebensmønster. Chevron laminatgulv Eg er særligt elegant. I århundereder var dette sildebensmønster karakteristisk for franske slotte. I 1900-tallet begyndte man at lægge det i de dyreste lejligheder i Paris. I dag er det et populært valg i hele verden.  Al vores gulv i sildeben er chevron i eg.

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på

preloader