Spring Sale -65%

Patalya Laminat Sildeben Eg – Grå – 8 mm 1,8048 m²

Varen er på eget lager, leveringstid 1-3 hverdage

Dette laminatgulv vil fange dine gæsters opmærksomhed med sit naturlige og levende design. Det asymmetriske chevronmønster, hvor plankernes stave har forskellige bredder, tilføjer en unik og dynamisk karakter til rummet. Smukt fransk sildebensgulv i en moderne grå farve.  Dette sildebens mønster hedder chevron. Mønsteret kaldes også fransk sildeben, fordi det har sin oprindelse i frankrigs slotte.

Et gulv, der begejstrer med sit naturlige og levende sildebensmønster.

Chevron sildeben

Vores sildeben i chevron mønster er meget populært mindst på grund af det flotte udseende, men også på grund af den høje kvalitet.

Gulvet er miljøcertificeret og nemt at nemt at rengøre og perfekt til dig, som vil have et gulv, der ikke skal vedligeholdes. 

Med sine UV-bestandige egenskaber bevarer det farven længere og bedre. Denne egenskab bidrager til at dit gulv bliver ved med at være smukt. Dette laminatgulv er modstandsdygtigt overfor både varme, kulde og sol. Derfor det perfekt at anvende på terrasse, altan og indenfor i hele dit hjem.

Det kan sagtens anvendes sammen med gulvvarme.

Patalya er meget nemt at montere. Med det geniale kliksystem er der slet ikke behov for lim eller skruer.  Det smarte L2C låsesystem gør, at brædderne nemt klikkes sammen. Dermed lægges gulvet let og hurtigt. Og derefter kan du bare sætte dig og nyde synet af det flotte gulv som er vedligeholdelsesfrit.  

Laminatgulvet har en meget stærk slidbestandig og ridsebestandig overflade. Vi er så stolte af kvaliteten, at vi giver 20 års garanti på dette stærke og robuste gulv.

Læs mere

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 139,00 kr../m²

BEREGN DIN PRIS

pr. pakke: 1,8048
Pris pr. pakke: 250,87 kr.

Antal pakker: 1
Faktisk antal m²: 1,8048

TOTAL PRIS 250,87 kr.

50,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Pakkens indhold: 8 planker
Størrelse: 1200 mm x 188 mm
Bredde: 188 mm / 7.4 in
Længde: 1200 mm / 47.2 in
Tykkelse: 8 mm / 0.3 in
Pakkens indhold i kvm: 1,8048 m²
Overfladestyrke:
32: Hjemme, udestue, café mm.
Kant: Sammenføjet
Låsesystem: L2C
Overflade: Natura
Garanti: 20 år