Summer Sale -62%

Alesta Laminat Sildeben Eg – Lysegrå – 8 mm 1,8048 m²

Varen er på eget lager, leveringstid 1-3 hverdage

Dette laminatgulv vil fange dine gæsters opmærksomhed med sit naturlige og levende design. Det asymmetriske chevronmønster, hvor plankernes stave har forskellige bredder, tilføjer en unik og dynamisk karakter til rummet. Her præsenteres et laminatgulv i en smuk lysegrå eg i et klassisk chevronmønster. Chevron, den franske variant af det klassiske sildebensmønster, har gennem århundreder fascineret med sin tidløse elegance.

Chevron sildeben laminatgulv Eg

Chevron laminatgulv Eg er særligt elegant. I århundereder var dette sildebensmønster karakteristisk for franske slotte. I 1900-tallet begyndte man at lægge det i de dyreste lejligheder i Paris. I dag er det et populært valg i hele verden.  Alt vores sildebensgulv er i chevronmønster i egetræ.

Holdbart sildebensgulv

Laminatgulvet har en meget stærk slidbestandig og ridsebestandig overflade. Vi er så stolte af kvaliteten, at vi giver 20 års garanti på dette stærke og robuste gulv. 

Det er miljøvenligt og nemt at nemt at rengøre og perfekt til dig, som vil have et gulv, der ikke skal vedligeholdes. 

Med sine UV-bestandige egenskaber bevarer det farven længere og bedre. Denne egenskab bidrager til at dit gulv bliver ved med at være smukt. Dette laminatgulv er modstandsdygtigt overfor både varme, kulde og sol. Derfor er det perfekt at anvende på terrasse, altan og indenfor i hele dit hjem. 

Det kan sagtens anvendes sammen med gulvvarme.

AGT Alesta Eg er meget nemt at montere. Med det geniale kliksystem er der slet ikke behov for lim eller skruer.  Det smarte L2C låsesystem gør, at brædderne nemt klikkes sammen. Dermed lægges gulvet let og hurtigt. Og derefter kan du bare sætte dig og nyde synet af det flotte gulv som er vedligeholdelsesfrit.  

Læs mere

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 152,00 kr../m²

BEREGN DIN PRIS

pr. pakke: 1,8048
Pris pr. pakke: 274,33 kr.

Antal pakker: 1
Faktisk antal m²: 1,8048

TOTAL PRIS 274,33 kr.

50,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Pakkens indhold: 8 planker
Størrelse: 1200 mm x 188 mm
Bredde: 188 mm / 7.4 in
Længde: 1200 mm / 47.2 in
Tykkelse: 8 mm / 0.3 in
Pakkens indhold i kvm: 1,8048 m²
Overfladestyrke:
32: Hjemme, udestue, café mm.
Kant: Sammenføjet
Låsesystem: L2C
Overflade: Natura
Garanti: 20 år