[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]

Fliser

Med mere end 500 designs at vælge imellem, har vi fliser til alle formål. Skal du i gang med et projekt, hvor du skal have lagt fliser, anbefaler vi at rette blikket mod DoorHouse. ... Læs mere om fliser

Hos DoorHouse har vi fliser i alle former og farver til både gulv og væg.

Med mere end 500 designs at vælge imellem, har vi fliser til alle formål. Skal du i gang med et projekt, hvor du skal have lagt fliser, anbefaler vi at rette blikket mod DoorHouse.

Vi har moderne fliser til køkken, badeværelse, bryggers, entré, repos, kælder – og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvilken flade du beklæder med fliser.

Sådan vælger du den rigtige flise

Når udvalget byder på fliser i alverdens stilarter, farver og størrelser, er spørgsmålet, hvad man skal vælge. Vores rare personale er altid klar til at hjælpe og vejlede. Men i denne artikel vil vi klæde dig godt på med hensyn til, hvilke parametre man vælger en flise ud fra.

Flisens slidstyrke

Hvilket rum i boligen skal du lægge fliser i? Ved valg af flise, skal man normalt tage højde for, hvor stor gennemgang, der er i rummet og hvor meget der slides på flisen.
Med DoorHouses fliser, skal du aldrig bekymre dig om slitage. Alle vores fliser har minimum slidstyrke 4, hvilket betyder, at de er beregnet til alle rum. Slidgruppen kategoriseres fra 1 til 5, hvor 5 er den stærkeste. 90 procent af vores fliser er i kategori 5. Hvis du vælger fliser fra Doorhouse, er der ingen begrænsning med hensyn til slid.

Flisens størrelse

Selvom vi har fliser i alle størrelser, har Doorhouse specialiseret sig i store fliser, der måler 60X120 cm. Vi anbefaler normalt store fliser til store rum, og små fliser til mindre rum. Dette giver harmoni i rummet.

Generelt skaber store fliser ro i rummet. Dette gælder især fliser i lyse farver, såsom Sienna.

Mørke eller lyse fliser?

Et lyst gulv gør altid underværker. Små rum vil syne større end de er. Men et rum, der nemt bliver snavset eller støvet, vil være bedre tjent med et mørkere gulv. Dette gælder en entre eller repos.

Hvis rummet har lyse vægge og lyse møbler, kan et mørkt gulv også være dette rette valg og skabe en kontrast til al det lyse. Her kunne man vælge en Milano.

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på