Fliser

Leder du efter en særlig type flise?

Lad os bringe det til dig?

Spar besværet, og få leveret det når det passer dig

Få råd og vejledning

Lad vores eksperter guide dig i valget af fliser

Høj Kvalitet

Vi garanterer fliser, klinker og natursten i topkvalitet i hele Danmark.

Betal i små bidder

Du kan låne op til 30.000 kr. og få råd til dit drømmegulv

Produkter i denne kategori

  • Alle
  • Indendørs fliser
  • Udendørs fliser
  • Vægfliser
  • Metrofliser
  • Lyse fliser
  • Grå fliser
  • Mørke fliser

Produkter til salg i denne kategori

Fliser til alle rum

Kan du godt lide det æstetiske udtryk ved et flot trægulv, men har ikke lyst til at skulle tænke på sart træ, olie lakering, slibning og vedligeholdelse. Eller drømmer du om et flisegulv, men får du dårlige nerver ved tanken om revner? Så er et fliser et godt valg til dig, der ønsker et smukt hjem med et smukt gulv. Der er mange spændende muligheder og naturtro designs i både flise-/klinke- og trælook at vælge imellem. Dermed får du et smukt og slidstærkt gulv, der er både pynteligt og praktisk.

Når du vælger et fliser, skal du ikke bekymre dig om hverken kort holdbarhed, vedligehold eller rengøringsvenlighed. Et fliser er nemlig både modstandsdygtigt og så godt som vedligeholdelsesfrit. Det skal hverken slibes eller lakeres, som for eksempel trægulve skal – og det giver dig mere tid til at nyde dit flotte gulv, uden at skulle bekymre dig om vedligehold og rengøring.

Ofte skal gulvet blot samles med kliksystemer. Du kan få fliser til alle rum indendørs. Fliser findes til både køkkenet, stuen og soveværelserne m.m. Afhængig af rummets størrelse kan du vælge imellem 1-stav, 2-stav, 3-stav og forskellige mønstre. Man plejer at sige, at 1-stav er bedst egnet til større rum. Du kan ofte vælge mellem forskellige varianter af træsort, nuancer og stil. Valget af mønstret i gulvet, er op til dig, efter hvad du synes passer til dit hjem og stil.

Faste lave priser på fliser

Vores kvalitets fliser kan fås til skarpe og gode priser. Med fliser, får du en fantastisk god og nem løsning til gode lave priser. Det gælder både udseende samt holdbarhed. Uanset om du bruger det i stuen, køkkenet, entreen eller andet, så garanteres du et solidt og slidstærkt gulv. Selvom vi tilbyder billigt fliser, tilbyder DoorHouse samtidig også kun den bedste kvalitet. Du får fliser i fantastisk god kvalitet til en billig og overkommelig pris

Garanti på fliser

Når du vælger et af vores fliser med lang garanti, sikrer du dig, at gulvet har en garanti på 10 til 25 år. Garantien afhænger af hvilket gulv, der vælges.

Skal du bruge hjælp?

Det kan være en stor beslutning at vælge nyt gulv. Er du i tvivl om, om fliser er det rette valg for dig, så er der heldigvis hjælp at hente. Vi står altid klar med professionel rådgivning og vejledning.