Dalapro Roll Nova 12 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro Roll Nova 12 L er en grå rullespartel med et Svanemærke, der er ekstra smidig og velegnet til normale overflader på vægge og lofter indendørs.

Den smidige konsistens gør det let at fordele spartelmassen jævnt over hele overfladen. Ved at påføre spartelmassen med en rulle spares der tid, samtidig med at det er mere ergonomisk og mindre belastende for kroppen.

Læs mereSe specifikationer

349,00 kr.

100 på lager

Tilbehør til dit projekt

Dalapro Roll Nova 12 L er velegnet til samlinger og til at udføre fuldspartling under renovering og nybyggeri. Spartelmassen opfylder kravene i EN 13963-pjecen og er egnet til at placere papirstrimler i den ifølge pjecen specificerede måde.

Desuden opfylder Spartelmassen CE-mærkningens krav i henhold til EN 13963, og den er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001 og ISO 14001.

Når man håndterer gipsplader, bør man følge instruktionerne i pjecen “Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”.

Rengøring af værktøjer skal udføres med vand. Hvis der er større mængder spild, bør de opsamles og bortskaffes som almindeligt affald på den lokale genbrugsstation. Emballagens plast er genanvendelig og skal derfor leveres til den korrekte genbrugsstation eller kommunale anlæg for genanvendelse.

Her er en vejledning til, hvordan du kan bruge Dalapro Roll Nova 12 L
Anvend en rulle til at påføre det på rengjorte, tørre og godt-bindende overflader ved en temperatur på mindst +5°C. Når overfladen er spartlet og tør, skal den slibes med sandpapir med kornstørrelse 150-180.

Det anbefales at bruge øjenbeskyttelse og åndedrætsværn under slibning. Fjern alt støv inden næste behandling. Hvis du vil tapetsere de spartlede overflader, skal de forlimes/grundes først.

MATERIALEFORBRUG: Ved spartling af gipspladesamlinger, ca 0,3 liter/ meter. 
TØRRTID: Tørringstiden påvirkes af forskellige faktorer såsom underlaget, tykkelsen på laget, temperaturen, luftfugtigheden og lignende.
OPBEVARING: For at sikre optimal opbevaring, bør spartelmasse opbevares på en frostfri og solfri placering. Det er vigtigt at bemærke, at spartelmassen er en ferskvare, og derfor er datomærket med produktionsdatoen. Hvis emballagen er uåbnet, kan spartelmassen opbevares i op til 12 måneder.

Teknisk Datablad
Sikkerhedsdatablad

Yderligere information

Vægt 12 kg
Bindemiddel

Latex-sampolymer

Opløsningsmiddel

Vand

Fyldningsmiddel

Let fyldningsmiddel og hvid dolomit

Kornstørrelse

Maks: 0,15 mm, pH: Ca: 9

Farve

Grå

Brandfarlighed

Spreder og bidrager ikke til brand

Emballage

Plastspand 12 liter