Spartel Dalapro DM60 12,5 kg

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro DM60 Pulverspartel, er en pulverspartelmasse der skal blandes op med van, den har en hvid farve og er utrolig multifunktionel spartel til større flader.

Dalapro DM60 er gipsbaseret og dermed utrolig let at have med at gøre samt blandingen bliver til en elastisk konsistens. Bearbejdningstiden for Dalapro DM60 er på cirka 60 minutter.

Dalapro DM60 spartelmassen er udviklet til indendørs brug til både vægge og lofter ved både renovering og nyproduktion. Spartelmassen er fremstillet til at være formstabilt, synker minimal og sprækker ikke.

Læs mere

349,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Dalapro DM60 Pulverspartel, er en pulverspartelmasse der skal blandes op med vand, den har en hvid farve og er utrolig multifunktionel spartel til større flader. Dalapro DM60 er gipsbaseret og dermed utrolig let at have med at gøre samt blandingen bliver til en elastisk konsistens.

Bearbejdningstiden for Dalapro DM60 er på cirka 60 minutter. Dalapro DM60 spartelmassen er udviklet til indendørs brug til både vægge og lofter ved både renovering og nyproduktion.

Spartelmassen er fremstillet til at være formstabilt, synker minimal og sprækker ikke. Under Spartler og diverse kan du se alt det tilbehør som der måske kan være relevant at bruge, for at arbejde med Dalapro DM60.

ANVENDELSE: Egnet til ilægning af papirstrimmel. Produktet er egnet til spartling af gipspladesamlinger i kombination med CertainTeed Marco Joint Tape spartelstrimmel. Opfylder kravene til CE-mærkning i henhold til EN 13963.

Fremstillet i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisning i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”.

ARBEJDSGANG: Påføres med håndkraft på rengjorde, tørre og godt bindende overflader ved en temperatur på mindst +5 °C. Stærkt sugende underlag skal primes inden spartling.

For at minimere risikoen for afskalning og dårlig vedhæftning af spartelmassen, skal pulverspartlen grundes med microgrunder inden næste behandling. Prøvespartel gerne på en begrænset del af overfladen for at teste om vedhæftningen mod underlaget er god nok.

Når den spartlede overflade er tør, slibes denne. Anvend sandpapir med kornstørrelse 100-120. Øjenbeskyttelse og åndedrætværn anbefales ved slibning. Afstøv inden næste behandling. Spartlede overflader skal forlimes hvis de skal tapetseres.

TØRRETID: Tørretiden er afhængig af blandt andet underlag, lagtykkelse, temperatur og luftfugtighed.

RENGØRING OG AFFALD: Fjern så meget spartelmasse som muligt fra værktøjet inden det rengøres med vand. Spartelrester må ikke hældes i afløbet, men skal afleveres på den lokale genbrugsstation. Grundigt tømt emballage afleveres til genvinding.

OPBEVARING: Spartelmasse er en datomærket ferskvare. I uåbnet emballage kan den opbevares mørkt og frostfrit i maks. 12 måneder. Efter åbning skal spanden lukkes tæt til.