Dalapro Roll Hydro 12 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro Hydro er en færdigblandet blå rullespartelmasse til vådrum eller hvor man ønsker en ekstra slidstærk overflade. Til alle normalt forekommende underlag til vægge og lofter indendørs.

Det høje bindemiddelindhold giver produktet en hård og vandafvisende overflade samt maksimal vedhæftning til underlaget. Den smidige konsistens gør at man meget nemt kan fordele spartelmassen jævnt over hele overfladen.

Udover tidsbesparelse er påføring af spartelmassen med rulle også bedre ergonomiskt-, og indebærer dermed mindre slitage på kroppen. Produktet er egnet til både samlinger og fuldspartling.

Læs mereSe specifikationer

399,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Spartelmassen er velegnet til ilægning af papirstrimmel og til vådrumsspartelmasse i henhold til de krav der angives i AMA Hus 14. Produktet opfylder kravene til CE-mærkning iht.

EN 13963 og er fremstillet iht. ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisning i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”.

Værktøj rengøres med vand. Større mængder spild opsamles og indleveres som normalt affald til kommunens genbrugsplads.

Plasten i emballagen er genanvendelig og afleveres derfor til rette genbrugsplads eller til kommunens anlæg for genanvendelse.

ARBEJDSGANG: Påføres med rulle på rengjorde, tørre og godt bindende overflader ved en temperatur på mindst +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes denne.

Anvend sandpapir med kornstørrelse 100-120. Øjenbeskyttelse og åndedrætværn anbefales ved slibning. Afstøv inden næste behandling. Spartlede overflader skal forlimes hvis de skal tapetseres.

MATERIALEFORBRUG: Ved spartling af gipspladesamlinger, ca. 0,3 liter/meter. Ved fuldspartling beregnes 1 liter/kvm ved 1 mm lagtykkelse.

OPBEVARING: Skal opbevares frostfrit og ikke i direkte sollys. Spartelmasse er en ferskvare og derfor datomærket. Uåbnet emballage kan opbevares i 12 måneder

Yderligere information

Bindemiddel

Latex-sampolymer

Opløsningsmiddel

Vand

Fyldningsmiddel

Let fyldningsmiddel og hvid dolomit

Kornstørrelse

Maks. 0,2 mm

pH

Ca. 9

Brandfarlighed

Spreder og bidrager ikke til brand

Emballage

Plastspand 12 liter