Dalapro Lightning Medium Plus 15 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro Lightning Medium Plus, er en allround sprøjtespartelmasse som er færdigblandet og klar til brug. Dalapro Lightning Medium sprøjtespartelmasse har en god fyldningsevne.

Samtidig med det har den en smidige konsistens hvilket gør at den nem at arbejde med.

Den er velegnet til alle faser af spartling processen samt til tynd udglatning. Velegnet til de fleste typer underlag både ved nybyggeri og renovering.

Læs mereSe specifikationer

299,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

ANVENDELSE: Egnet til ilægning af papirstrimmel. Kombineret med CertainTeed Marco Joint Tape, er produktet velegnet til spartling af gipspladesamlinger. Opfylder kravene til CEmærknings i henhold til EN 13963.

Fremstillet i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader: følg anbefalinger i overensstemmelse med EN 13963.

ARBEJDSGANG: Spartelmassen påføres med sprøjte på rene, tørre og intakte overflader. Temperatur: minimum + 5 ° C. Når den spartlede overflade er tør, slibes den.

Brug sandpapir med kornstørrelse 150-180. Øjen- og åndedrætsværn anbefales ved slibning. Fjern støv inden næste behandling. Spartlede overflader skal grundes inden tapetsering.

TØRRETID: Tørretiden afhænger af faktorer som underlag, lagtykkelse, temperature og luftfugtighed.

MATERIALEFORBRUG: Ved spartling af gipspladesamlinger: ca. 0,3 liter/meter. Ved tynd udglatning med 1 mm tykkelse: ca. 1 liter/m2

RENGØRING OG AFFALD: Fjern så meget spartelmasse som muligt fra værktøj inden det renses med vand. Spartelrester må ikke hældes i afløbet, men skal afleveres på den lokale genbrugsstation. Grundigt tømt emballage afleveres til genvinding.

OPBEVARING: Spartelmasse er en datomærket ferskvare. I uåbnet emballage kan den opbevares mørkt og frostfrit i op til 12 måneder. Efter åbning skal beholder lukkes tæt til.

Yderligere information

Bindemiddel

Latex co-polymer

Opløsningsmiddel

Vand

Fyldningsmiddel

Udvidet perlite og hvid dolomit

Kornstørrelse

Max. 0.2 mm

pH

Cirka 9

Brændbarhed

Spreder eller bidrager ikke til brand

Pakning

15 liter plastiksæk