Spring Sale -15%
Flugger-50-Interior-High-Finish

Flügger 50 Interior High Finish Indendørsmaling

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Flügger 50 Interior High Finish er en fyldig acrylmaling. Malingen giver en høj lagtykkelse og har desuden en god dækkevne, hvilket reducere løbetendens.

Interior Easy Finish 50 benyttes til færdigbehandling af træ og metal indendørs. Denne maling anbefales til især de områder hvor der stilles æstetiske krav.

Malingen kan klare almindelig tilsmudsning, slid og rengøres med universal rengøringsmiddel.

Læs mereSe specifikationer

For 3 liter 847,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Flügger 50 Interior High Finish Indendørsmaling

Når du arbejder med Interior High Finish 50 skal du altid sørge for at underlaget er rent, fast og tørt. Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel så husk at slibe den med slibepapir og at afstøve den.

Rengøring: Vi anbefaler at du bruger vådserviet til at rengøre spildt maling. Når Flügger 50 Interior High Finish Indendørsmaling er påført og er tør må den ikke rengøres de 4 efterfølgende uger.

Derefter anbefaler vi at du vedligeholder væggen ved at rengøre den en fugtig svamp og derefter bruger en tør klud til at tørre efter med. Sørg for at temperaturen i rengøringsvandet være ikke overstiger 40°C.

Opbevaring og affaldshåndtering: Produktet skal opbevares i et tørt område, hvor der ikke kan forekomme frost og produktet skal være stående.

Opbevaring på siden eller med lågen nederst er ikke anbefalet. Flydende maling må ikke hældes i afløbet/kloakken. Den skal bortskaffes iht. lokale bestemmelser.

Hvis du har spørgsmål så ring kontakt os endelig. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Liter

,

Glans

50

Ved påførelse temperatur

Min. +10°C

Tørretid

Støvtør ca. 1 time, genbehandlingstør ca. 4 timer, gennemhærdet 28 dage

Fortynding

Skal normalt ikke fortyndes

Værktøj

Pensel, rulle eller sprøjte