Spring Sale -2%

Flügger 40 Interior Easy Finish

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Flügger 40 Interior Easy Finish 40 er en fyldig acrylmaling. Malingen giver en høj lagtykkelse og har desuden en god dækkevne, hvilket reducere løbetendens.

Malingen benyttes til færdigbehandling af træ og metal indendørs. Denne maling anbefales til især de områder hvor der stilles æstetiske krav.

Malingen kan klare almindelig tilsmudsning, slid og rengøres med universal rengøringsmiddel.

Læs mereSe specifikationer

For 3 liter Original price was: 790,00 kr..Current price is: 774,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

Sådan påføres Flügger 40 Interior Easy Finish

Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel, så anbefaler vi at du sliber overfladen eller overfladene med slibepapir og dernæst støver den af, eller brug støvsugeren, som vil være meget nemmere.

Og husk at alle huller, revner og ujævnheder skal dækkes, spartles og slibes inden påføringen. Efterfølgende skal der sikres at underlaget er rent, fast og tørt. Malingen påføres underlaget fyldigt og ensartet. For at sikre de mest ensartede flader, skal der rulles i samme retning og hele længder.

Rengøring: Vi anbefaler at du bruger vådservietter eller vand til at rengøre spildt maling både på overflader og værktøjet, da akrylmaling er vandbaseret. Altid fjern så meget maling som muligt inden rensningen med vand.

Opbevaring: Altid opbevar produktet i et tørt område, hvor der ikke kan forekomme frost og husk det skal være stående og tæt tillukket. Så frostfrit ej heller for varmt. Opbevaringen på siden eller med låget nederst frarådes kraftigt.

Hvis i skal opbevar rester til fremtidige brug, så anbefaler vi at i hælder det over i en emballage så som spand, bøtte eller glas, som kan tæt tillukkes og der passer i størrelse til indeholder, for at forhindre malingen i at tørre, for den skal røres op inden den skal bruges.

Husk altid enten at opbevar den resterende maling, den må endelig ikke hældes i afløbet eller kloakken, eller bringe den til det lokale genbrugscenter. På den måde kan du effektivt være med til at reducere miljøpåvirkningen.

Du må meget gerne kontakte os enten via telefonisk opkald eller e-mail hvis du gerne vil have hjælp til at estimer hvor meget maling du skal bruge.

Husk: Altid at være forsigtig med overfladen indtil malingen er gennemhærdet.

Har du brug for flere informationer?

Hvis du har spørgsmål så må du endelig kontakt os. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng. Du kan finde vores kontakt information nederst på siden.

 

Yderligere information

Liter

,

Glans

40

Ved påførelse temperatur

Min. +10°C

Tørretid

Støvtør ca. 1 time, genbehandlingstør ca. 4 timer, gennemhærdet 28 dage.

Fortynding

Skal normalt ikke fortyndes

Værktøj

Pensel, rulle eller sprøjte