Spring Sale -30%
Flugger-Flutex-7-Akryl-Vaegmaling

Flügger Flutex 7 Akryl Vægmaling

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

FLÜGGER Flutex 7 er en 100% acrylmaling. Flutex 7 har gode påføringsegenskaber og optimal når det gælder produktivitet og finish. Har en virkelig flot ensartet finish og afdæmpet struktur.

Samt en stærk overflade som gør den holdbar og robust. Alt i alt en god allround kvalitet til loft og væg. Flügger Flutex 7 Akryl Vægmaling (Perform 7) er med til at give dine væge en mat overflade der er, stærk samt tåle rengøring, da den giver en vaskbar overflade, der kan klare almindelig rengøring.

Læs mereSe specifikationer

For 10 liter 769,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Flügger Flutex 7 Akryl Vægmaling

Overflader: Beton, letbeton, puds, tegl, gipskarton, fibergips, cementfiberplader, cementspånplader.

Anvendelse: Inden påføring af ny maling rådes der, at gammelt maling slibes mat, der kan bruges sandpapir til det, efterfølgende skal der sikres at underlaget er rent, fast og tørt. Malingen påføres underlaget fyldigt og ensartet.

For at sikre de mest ensartede flader, skal der rulles i samme retning og hele længder. Rengøring/vedligeholdelse: Først efter 4 uger kan underlaget rengøres. Det kan gøres ren med en klud gerne en microklud og rent vand.

Forarbejde: Når du arbejder med Flügger Flutex 7 Akryl Vægmaling skal du altid sørge for at underlaget er rent, fast og tørt. Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel så husk at slibe den med slibepapir og at afstøve den.

Rengøring: Vi anbefaler at du bruger vådserviet til at rengøre spildt maling. Når malingen er påført og er tør må den ikke rengøres de 4 efterfølgende uger.

Derefter anbefaler vi at du vedligeholder væggen ved at rengøre den med en fugtig svamp og derefter bruger en tør klud til at tørre efter med. Sørg for at temperaturen i rengøringsvandet være ikke overstiger 40°C.

Opbevaring og affaldshåndtering: Flügger Flutex 7 Akryl Vægmaling skal opbevares i et tørt område, hvor der ikke kan forkomme frost og produktet skal være stående.

Opbevaring på siden eller med lågen nederst er ikke anbefalet. Flydende maling må ikke hældes i afløbet/kloakken. Den skal bortskaffes iht. lokale bestemmelser.

Hvis du har spørgsmål så ring kontakt os endelig. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng.

Du kan se alle vores Flügger produkter her

Du kan læse mere om Flügger her

 

Yderligere information

Vægt N/A
Liter

,

Glansgrad

Mat 7

Tørretider

Berøringstør efter 1 time. Kan overmales efter 4 timer. Gennemhærdet efter 4 uger