Forårsudsalg -39%

Flügger Flutex 7 Akryl Vægmaling (Perform)

Varen er på eget lager, leveringstid 1-3 hverdage

Flügger Flutex 7 (Perform 7)

OBS: Flügger Flutex serien er ændret til Flügger Perform. Malingen er den samme, men serien er ny, herunder også emballagen.

FLÜGGER Flutex 7 er en 100% acrylmaling. Flutex 7 har gode påføringsegenskaber og optimale valg, når det gælder produktivitet og finish. Har en virkelig flot ensartet finish og afdæmpet struktur. Samt en stærk overflade som gør den holdbar og robust. Alt i alt en god allround kvalitet til loft og væg.

FLÜGGER Flutex 7 er med til at give dine væge en mat overflade der er, stærk samt tåle rengøring, da den giver en vaskbar overflade, der kan klare almindelig rengøring.
Læs mereSe specifikationer

669,95 kr.

Tilbehør til dit projekt

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

OBS: Flügger Flutex serien er ændret til Flügger Perform. Malingen er den samme, men serien er ny, herunder også emballagen.

 

Flügger Flutex 7 Akryl Vægmaling (Perform 7)

Flügger Flutex 7 Akryl Vægmaling (Perform) er en 100% acrylmaling. Flutex 7 har gode påføringsegenskaber og optimale valg, når det gælder produktivitet og finish. Har en virkelig flot ensartet finish og afdæmpet struktur. Samt en stærk overflade som gør den holdbar og robust. Alt i alt en god allround kvalitet til loft og væg.

Flügger Flutex 7 Akryl Vægmaling er med til at give dine væge en mat overflade der er, stærk samt tåle rengøring, da den giver en vaskbar overflade, der kan klare almindelig rengøring.

Glansgrad: Mat 7

Tørretider: Berøringstør efter 1 time. Kan overmales efter 4 timer. Gennemhærdet efter 4 uger

Overflader: Beton, letbeton, puds, tegl, gipskarton, fibergips, cementfiberplader, cementspånplader

Anvendelse: Inden påføring af ny maling rådes der, at gammelt maling slibes mat, der kan bruges sandpapir til det, efterfølgende skal der sikres at underlaget er rent, fast og tørt. Malingen påføres underlaget fyldigt og ensartet. For at sikre de mest ensartede flader, skal der rulles i samme retning og hele længder. Rengøring/vedligeholdelse: Først efter 4 uger kan underlaget rengøres. Det kan gøres ren med en klud gerne en microklud og rent vand.

Størrelse: 10L

Forarbejde

Når du arbejder med Flügger Flutex 7 skal du altid sørge for at underlaget er rent, fast og tørt. Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel så husk at slibe den med slibepapir og at afstøve den.

Rengøring

Vi anbefaler at du bruger vådserviet til at rengøre spildt maling. Når malingen er påført og er tør må den ikke rengøres de 4 efterfølgende uger. Derefter anbefaler vi at du vedligeholder væggen ved at rengøre den en fugtig svamp og derefter bruger en tør klud til at tøre efter med. Sørg for at temperaturen i rengøringsvandet være ikke overstiger 40°C.

Opbevaring og affaldshåndtering

Produktet skal opbevares i et tørt område, hvor der ikke kan forkomme frost og produktet skal være stående. Opbevaring på siden eller med lågen nederst er ikke anbefalet. Flydende maling må ikke hældes i afløbet/kloakken. Den skal bortskaffes iht. lokale bestemmelser.

Du kan se alle vores Flügger produkter her

Du kan læse mere om Flügger her

Hvis du har spørgsmål så ring kontakt os endelig. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng.

 

Relateret Produkter

For malertape https://www.bestilmaling.dk/vare/malertape-greencore/

Yderligere information

Vægt N/A
Liter

Farve

, , , , , , ,