Spring Sale -13%

Dyrup Emalje 50 Træ & Metal

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dyrup Emalje 50 (6255) er en høj kvalitets maling til træ og metal med en glans på 50. Det er en vandbaseret, halvblank maling til både indendørs og udendørs brug på både træ, metal og grundet jern.

Malingen har en høj dækkeevne og er nem at arbejde med. Den kan fortyndes med vand. Malingen er vejr- og lugtbestandig og ideel til maling af vinduer. Produktet kan påføres med pensel, børste eller sprøjte.

Læs mereSe specifikationer

For 2,5 liter Original price was: 678,00 kr..Current price is: 589,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Dyrup Emalje 50 Træ & Metal

Dyrup Emalje 50 (6255) er en høj kvalitets maling til træ og metal med en glans på 50. Det er en vandbaseret, halvblank maling til både indendørs og udendørs brug på både træ, metal og grundet jern. Malingen har en høj dækkeevne og er nem at arbejde med. Den kan fortyndes med vand.

Malingen er vejr- og lugtbestandig og ideel til maling af vinduer. Produktet kan påføres med pensel, børste eller sprøjte. Den dækker ca. 8-10 m²/liter og findes i en størrelse på 2,5 liter. Husk, at den kan fortyndes med 10-20% vand efter behov på større overflader såsom døre.

Rengøring: Rengøringen kan kun udføres mindst ca. en måned efter malerarbejdets afslutning, hvilket betyder, at den kun kan udføres, når den er helt tør ved en temperatur på 23°C og en normal luftfugtighed på cirka 60%. Der kan forekomme pletter, alt efter vejrforholdene, osv.

Til almindelig rengøring anvendes vand med et universelt rengøringsmiddel. Og tør efter med en ren, fugtig klud.

Vedligeholdelse: Vi anbefaler at du løbende holder øje med overfladen for at vurdere dens tilstand. Alt afhængigt at overfladens tilstand anbefaler vi at du kontakter os for at få den rigtige vejledning til vedligeholdelsen. Du kan finde vores kontakt information nederst på siden.

Har du brug for flere informationer?

Hvis du har spørgsmål så må du endelig kontakt os. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng.

Yderligere information

Liter

,

Bindemiddel

Akryl

Tørstof

Ca. 37 – 50 W /W%

Fortynding

Kan fortyndes med vand efter behov.

Glans v. 60°

Ca. 50

Påføring

Pensel, glat rulle eller sprøjte

Ideel temperatur

15-25ºC

Overfladetemperatur

Max: 25ºC.

Ideel luftfugtighed

40-60%

Rækkeevne

8 – 10m² pr. l.

Malkode

00–1