Spring Sale -3%

Dyrup 50 Træ og Metal Maling

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

DYRUP 50 TRÆ- OG METAL MALING til både inden- og underdørs er en vandbaseret halvblank maling til både træ, metal og grundet jern både inden- og udendørs.

Malingen er mættende og har en høj dækkeevne. Den er nem at arbejde med og kan fortyndes med vand. Malingen er vejrbestand og lugtsvar. Ideel til vinduemaling. Produktet påføres med pensel, børste eller sprøjte.

Læs mereSe specifikationer

For 2,25 liter 821,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

DYRUP 50 TRÆ OG METAL MALING – EKSTRA DÆKKENDE

DYRUP 50 TRÆ OG METAL MALING – Ekstra Dækkende til både inden- og underdørs er en vandbaseret halvblank maling til både træ, metal og grundet jern både inden- og udendørs.

Et høj kvalitetes produkt, som er mættende og har en høj dækkeevne. Den er nem at arbejde med og kan fortyndes med vand. Malingen er vejrbestand og lugtsvar. Ideel til vinduemaling. Produktet påføres med pensel, børste eller sprøjte.

Tørretid

Efter ca. 2 timer så er den berøringstør

Efter ca. 6 timer er den overmalbar

Efter ca. 4 uger er den gennemtør

Rengøring

Rengøringen kan kun ske minimum ca. en måned efter malerarbejdets afslutning, dvs. kun når den er gennemtørret ved 23°C og normal luftfugtighed ved omkring 60°C.

Der kan forekomme afgivelser alt afhængig af vejret osv. Ved almindelig rengøring bruger du vand med almindeligt universalt rengøringsmiddel. Og tørres af med en ren fugtig klud.

Vedligeholdelse

Vi anbefaler at du løbende holder øje med overfladen for at vurdere dens tilstand. Alt afhængigt at overfladens tilstand anbefaler vi at du kontakter os for at få den rigtige vejledning til vedligeholdelsen. Du kan finde vores kontakt information nederst på siden.

Yderligere information

Liter

,

Ringbind

100% Acryl

Fortynding

maks. 10-20% vand

Påføring

pensel, rulle eller sprøjte

Berøringstør

efter 1 time

Overmalbar

efter 6 timer

Gennemhærdet

efter 4 uger

Rækkeevne

8-10 m2/ltr

Rengøring af værktøj

vand og sæbe

MAL-kode

00-1