Summer Sale -38%
Flugger-Flutex-10

Flügger Flutex 10 Akryl Vægmaling (Perform)

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

OBS: Flügger Flutex serien er ændret til Flügger Perform. Malingen er den samme, men serien er ny, herunder også emballagen.

Flügger Flutex 10 Akryl Vægmaling er en 100% acrylmaling. Flutex 10 har gode påføringsegenskaber og optimale valg, når det gælder produktivitet og finish. Har en virkelig flot ensartet finish og afdæmpet struktur. Samt en stærk overflade som gør den holdbar og robust.

Den er perfekt til dig der gerne vil have både vil have en stærk, slidbar og silkemat væg. Silkemat vægmaling, er med til at give en smuk finish med et afdæmpet glans.

 

Læs mereSe specifikationer

For 10 liter Original price was: 1.199,00 kr..Current price is: 739,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

Flügger Flutex 10 Akryl Vægmaling

Her er en vejledning til, hvordan du kan bruge Flügger Flutex 10 Akryl Vægmaling 

Inden påføring af ny maling rådes der, at gammelt maling slibes mat, der kan bruges sandpapir til det, efterfølgende skal der sikres at underlaget er rent, fast og tørt. Malingen påføres underlaget fyldigt og ensartet. For at sikre de mest ensartede flader, skal der rulles i samme retning og hele længder.

Rengøring/vedligeholdelse: Først efter 4 uger kan underlaget rengøres. Det kan gøres ren med en klud gerne en microklud og rent vand.

Forarbejde
Når du arbejder med Flügger Flutex 10 skal du altid sørge for at underlaget er rent, fast og tørt. Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel så husk at slibe den med slibepapir og at afstøve den.

Rengøring
Vi anbefaler at du bruger vådserviet til at rengøre spildt maling. Når malingen er påført og er tør må den ikke rengøres de 4 efterfølgende uger.

Derefter anbefaler vi at du vedligeholder væggen ved at rengøre den en fugtig svamp og derefter bruger en tør klud til at tøre efter med. Sørg for at temperaturen i rengøringsvandet være ikke overstiger 40°C.

Opbevaring og affaldshåndtering
Produktet skal opbevares i et tørt område, hvor der ikke kan forkomme frost og produktet skal være stående. Opbevaring på siden eller med lågen nederst er ikke anbefalet. Flydende maling må ikke hældes i afløbet/kloakken. Den skal bortskaffes iht. lokale bestemmelser.

Overflader til Flügger Flutex 10 : Beton, letbeton, puds, tegl, gipskarton, fibergips, cementfiberplader, cementspånplader.

Hvis du har spørgsmål så ring kontakt os endelig. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng.

Du kan se alle vores Flügger produkter her

Du kan læse mere om Flügger her

 

Yderligere information

Vægt 15 kg
Liter

,

Toning

Muligt

Glansgrad

Silkemat 10

Tørretider

Berøringstør efter 1 time. Kan overmales efter 4 timer. Gennemhærdet efter 4 uger