Spring Sale -27%

Dyrup Robust Akryl 25 Vægmaling

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

DYRUP Robust Akryl 25 Vægmaling er særdeles god til vægge, der har brug for en ekstra slidstærk overflade og har en faktastisk dækkeevne.

Produktet er til indendørsbrug og er en del af DYRUP’s serie af ren akrylmaling. Vægmalingen findes i flere forskellige farver og den også tones.

Produkt af denne type bliver ofte brugt på institutioner og andre steder, hvor der kan forventes slid. Malingen er rengøringsvenlig, og kan tåle jævne vask. I hjemmet vil dette produkt være velegnet til køkken, bad og bryggers.

Læs mereSe specifikationer

For 10 liter Original price was: 1.299,00 kr..Current price is: 953,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

Dyrup Robust Akryl 25 Vægmaling

DYRUP Robust Akryl 25 Vægmaling er særdeles god til vægge, der har brug for en ekstra slidstærk overflade og har en faktastisk dækkeevne. Produktet er til indendørsbrug og er en del af DYRUP’s serie af ren akrylmaling. Vægmalingen findes i flere forskellige farver og den også tones.

Produkt af denne type bliver ofte brugt på institutioner og andre steder, hvor der kan forventes slid. Malingen er rengøringsvenlig, og kan tåle jævne vask. I hjemmet vil dette produkt være velegnet til køkken, bad og bryggers.

Malingen kan bruges på overflader som beton, tapet, puds og filt/glasvæv. Derudover kan det bruges på galvaniseret jern, zink og hård PVC. Del af en serie af 100% rene akryl vægmalinger af særlig høj kvalitet til indendørs brug. Giver en flot, robust og slidstærk overflade. Glans 25.

Malingen har en flot flad struktur og er vandafvisende og vaskbar. Dyrup Robust Akryl 25 Vægmaling er specielt velegnet til vægge, der skal være ekstra slidstærke.

Den er godkendt med miljøblomsten og har en klasse 1 dækkeevne og vaskbarhed. Malingen er robust og alkalibestandig og opfylder funktionsklasse 4 i henhold til MBK-MBA.

Rengøring: Der skal rengøres efter en måned. Vask med vand og tilsat DYRUP Grundrens. Efterfølgende skal der bruges en ren fugtet klud til at tørre af med. Til sidst skal der skylles og aftørres.

Når du bruger rengøringsmidler skal du påføre det med en blød svamp, og du må ikke lade det sidde for længe. Husk at vaske fra bund til top så der ikke forekommer dråber i bunden som kan efterlade synlige striber på overfladen. Til slut anbefales der at du rengøre med vand med en svamp.

Vedligeholdelse: Vi anbefaler at du løbende holder øje med overfladen for at vurdere dens tilstand. Alt afhængigt at overfladens tilstand anbefaler vi at du kontakter os for at få den rigtige vejledning til vedligeholdelsen. Du kan finde vores kontakt information nederst på siden.

Yderligere information

Liter

,

Overmalbar efter

4 timer

Rækkevene

8-10 m2/L God dækning og stænker minimalt.

Finish & Glans

Glans 25

Bindemiddel

100% Akryl

Tørstof

Ca. 46 – 52 W /W%; Baser 40 – 52 W /W%

Fortynding

Kan fortyndes med vand efter behov

Glans v. 60°

Ca. 7

Påføring

Pensel, glat rulle eller sprøjte

Påføringstemperatur

Under påføring og tørring skal temperaturen være over 7ºC og den
relative luftfugtighed under 80%

Ideel temperatur

15-25ºC

Overfladetemperatur

Max: 25ºC

Ideel luftfugtighed

40-60%

Berøringstør

Ca. 1 time

Overmalbar

Ca. 2 timer

Gennemtør

Ca. 4 uger

Rækkeevne

8 – 10 m² pr. l