B&J 1 Refleksfri Loftmaling

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

B&J 1 Refleksfri loftmaling er en maling til lofter, der er lugtsvag og giver en helmat og refleksfri overflade.

Den er specielt velegnet til rum med naturligt lys, hvor der er høje krav til finishen. Produktet har en god dækkeevne, efterlader ingen synlige rullespor og er nem at reparere pletter på.

B&J 1 Refleksfri Loftmaling giver en flot overflade og er egnet til at blive påført direkte på glasvæv, filt, puds, beton og velafrettet spartelmasse. Hvis du ønsker at anvende produktet på sandspartel, skal denne være af god kvalitet og fuldt hærdet.

Læs mereSe specifikationer

339,00 kr.689,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

B&J 1 Refleksfri Loftmaling

B&J 1 Refleksfri loftmaling er en maling til lofter, der er lugtsvag og giver en helmat og refleksfri overflade. Den er specielt velegnet til rum med naturligt lys, hvor der er høje krav til finishen. Produktet har en god dækkeevne, efterlader ingen synlige rullespor og er nem at reparere pletter på.

B&J 1 Refleksfri Loftmaling giver en flot overflade og er egnet til at blive påført direkte på glasvæv, filt, puds, beton og velafrettet spartelmasse. Hvis du ønsker at anvende produktet på sandspartel, skal denne være af god kvalitet og fuldt hærdet.

Vi anbefaler at udføre en prøve på et mindre område først. Alle nuancer af B&J 1 Refleksfri opfylder EU’s miljømærke Blomsten, når produktet tones med B&J Tonesystem Monicolor C.

Nedenfor finder du en guide til, hvordan du kan anvende B&J 1 Refleksfri Loftmaling.
Behandling: For at sikre en god overfladebehandling er det vigtigt, at underlaget er rent, tørt og stabilt. Hvis overfladen er snavset eller allerede malet, skal den rengøres ved hjælp af Grundrengøring 110 i henhold til brugsanvisningen.

Hvis underlaget er sugende eller har tendens til at afsmitte, skal det grundes med Acrylgrunder Mikrodispers 716. Hvis underlaget er skjoldet eller afsmittende og ikke-alkalisk, skal det grundes med Alkyd Grunder Vandig 710. Rengøring Vand evt. tilsat Grundrengøring 110.

Sikkerhed & miljø
Pensel/rulle: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller.
Sprøjte: Beskyttelsesdragt, PU-handsker og ansigtsskærm. Desuden anvendes luftforsynet  A2P3 maske ved mere end 3 timers dagligt arbejde.
Slibning: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller. Ved mere end 3 timers arbejde anvendes desuden en P2 maske med luftforsyning.

Sprayguide
Metode/udstyr – Airless med efterrulning
Dyse – 17-21 (Graco)
Filter – 60 mesh

Bemærk
Malingen er miljøvenlig og af høj kvalitet, da den er blevet tildelt det europæiske miljømærke Blomsten. Dette mærke er et symbol på, at produktet opfylder strenge miljømæssige krav og tager hensyn til sundhed. Malingen er også blevet testet for sin dækkeevne som en del af miljømærkningen.

Yderligere information

MBK-Type

Plastloftmaling

Glans

Ca. 1, helmat

Vol. tørstof

Ca. 35%

Fortynding

Vand

Rækkeevne

8-10 m²/ltr

Værktøj

Pensel, rulle eller airless

Mal-Kode

00-1 (1993)