Cyber Week -36%

Flügger Dekso H2O 20 (Flutex 20)

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Bemærk at Flügger Flutex 20 og Flüger Dekso 25 er udgået og derfor erstattet af Flügger Dekso 20, som er en lille smule mat vægmaling og har en meget bedre dækkeevne.

Flügger Dekso 20 H2O er en vægmaling, som består 100% af akryl. Denne maling fra Flügger har det særlige egenskab at den holder sin farve i utrolig lang tid.

Det vil sige den gulner ikke og der forkommer ikke noget form for misfarvning i overfalden. Det er fordi, Flügger Dekso 20 H2O har en utrolig stærk robusthed og super smudsafvisende i forhold til mange andre produkter.

Flügger Dekso 20 H2O Vægmaling er velegnet til brug i køkken, kontor, gangarealer, bryggers/entre og badeværelset da denne maling kan tåle fugt. Produktet er miljømærket både med EU Blomsten (Ecolabel) og Svanemarket (Nodric Swan).

Læs mereSe specifikationer

For 10 liter 1.089,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

FLÜGGER DEKSO 20 H2O VÆGMALING

Flügger Dekso 20 H2O er en vægmaling, som består 100% af akryl. Denne maling fra Flügger har det  særlige egenskab at den holder sin farve i utrolig lang tid. Det vil sige den gulner ikke og der forkommer ikke noget form for misfarvning i overfalden.

Det er fordi, Flügger Dekso 20 H2O har en utrolig stærk robusthed og super smudsafvisende i forhold til mange andre produkter. Derfor er Flügger Dekso 20 et optimal valg af maling til steder, hvor der forkommer meget trafik eller man øsnker den bedste hygiejne.

Flügger Dekso 20 tåler at man brugere højtryksvask ved max 80 bar, minimum 30 cm fra underlaget, og en vandtemperatur på max 30 °C. Produktet er miljømærket både med EU Blomsten (Ecolabel) og Svanemarket (Nodric Swan).

Velegnet

Velegnet til brug på badeværelset, kontoret, gangarealet og køkkenet. Flügger Dekso 20 H2O Vægmaling er velegnet til brug i køkken, bryggers/entre og badeværelset da denne maling kan tåle fugt.

Overflader

Beton, letbeton, puds, tegl, gipskarton, fibergips, cementfiberplader, cementspånplader

Forarbejde

Når du arbejder med Flügger Dekso 20 skal du altid sørge for at underlaget er rent, fast og tørt. Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel så husk at slibe den med slibepapir og at støve den af.

Rengøring

Vi anbefaler at du bruger vådserviet til at rengøre spildt maling. Når malingen er påført og er tør må den ikke rengøres de 4 efterfølgende uger. Derefter anbefaler vi at du vedligeholder væggen ved at rengøre den en fugtig svamp og derefter bruger en tør klud til at tøre efter med. Sørg for at temperaturen i rengøringsvandet være ikke overstiger 40°C.

Opbevaring og affaldshåndtering

Produktet skal opbevares i et tørt område, hvor der ikke kan forkomme frost og produktet skal være stående. Opbevaring på siden eller med lågen nederst er ikke anbefalet. Flydende maling må ikke hældes i afløbet/kloakken. Den skal bortskaffes iht. lokale bestemmelser.

Yderligere information

Liter

,

Litervekt

1,28 kg/l

Tørrstoff

39 volum%

EU grenseverdi for produktet (kat. A/a)

30 g/l

Produktet inneholder maks

10 g/l VOC

Spredeevne

8 m2/l

Våt filmtykkelse

125 µm

Tørr filmtykkelse

49 µm