Caparol Matador Feinputz 20 Kg

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Har du brug for en allergivenlig spartelmasse så er Caparol Matador Feinputz det helt rigtige valg for dig. Denne allergivenlig spartelmasse fra Caparol indeholder ikke MI og andre konserveringsmidler.

Dette ændre ikke Caparol Matador Feinputz soartelmasse, den er fuldstændig magen til de andre typer spartemasse der findes og kan derfor sagtens anvendes på beton, letbeton, puds, træ-, gips-, spånplader mm.

Læs mereSe specifikationer

839,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Caparol Matador Feinputz er en brugsklar spartelmasse til indendørs anvendelse i tørre lokaler. Til ispartling og bredspartling af vægge og lofter. På puds, beton, letbeton samt overflader, der tidligere har været malet.

Anvendelse: På tætte, let sugende underlag kan der dannes fine luftblærer. Disse kan fjernes efter kort afluftningstid ved yderligere glatning. Tidspunktet for efterglatning afhænger af temperaturen og luftfugtigheden i omgivelserne omkring emnet.

Hvis der stadig er luftblærer efter glatningen, er glatningen sket for tidligt. Gentag glatningen. Ved ujævne og strukturerede underlag kræves eventuelt endnu en arbejdsgang for at få en glat og jævn overflade. Indendørs lofter og vægge.

Egenskaber

  • Bearbejdningsklar med det samme
  • Fri for konserveringsmidler
  • Meget god fyldighed
  • Nem at slibe
  • Giver en glat overflade
  • Kan anvendes på mange typer underlag
  • Lav emission og fri for opløsningsmidler
  • Fugtigheds regulerende
  • Silikatbaseret
  • Diffusionsåben

Materiale: Kalivandglas med organiske tilsætningsstoffer, i henhold til 18363 stk. 2.4.1.

Manuel påføring: Før påføring skal Matador® Finputs omrøres grundigt og derefter påføres med en spartel af rustfrit stål. Udjævn straks overfladen med spartlen. Efter gennemtørring slibes overfladen om nødvendigt.

Sprøjtepåføring: Ufortyndet Matador® Finputs sprøjtepåføres fyldigt og heldækkende samt udjævnes med en bred spartel straks efter påføring.

Efter gennemtørring slibes overfladen om nødvendigt. For at sikre en optimal bearbejdning skal materialetemperaturen være mindst +10 °C under bearbejdningen.

Yderligere information

Anvendelsesformål

Indendørs lofter og vægge

Materiale

Kalivandglas med organiske tilsætningsstoffer, i henhold til 18363 stk. 2.4.1.

Emballage

Plastspand med 20 kg

Opbevaring

Køligt og tørt. Begrænset holdbarhed, 1 år.

Densitet

1,3 g/cm³

Fortynding

Vand

Dækkeevne

Lagtykkelse ca 1,3 kg/m2 Dækkeevne /mm

Betingelser for påføring

Arbejdstemperatur min. +5°C, maks. +8°C

Rengøring af værktøj

Værktøjet rengøres straks med vand.