Dalapro Roll Max 12 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro Roll Max er en færdigblandet grå rullespartel med høj fyldningsevne egnet til normalt forekommende underlag som vægge og lofter indendørs, f.eks. gips, beton og træ.

Den meget høje fyldningsevne gør produktet specielt velegnet renovering hvor store niveauforskelelle skal spartles ud.

Læs mereSe specifikationer

369,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Den smidige konsistens gør at man meget nemt kan fordele spartelmassen over hele overfladen. Udover tidsbesparing er påføring af spartelmassen med rulle også bedre ergonomiskt, og indebærer dermed mindre slitage på kroppen.

Produktet er egnet til spartling af ujævnheder og fuldspartling ved renovering og nybyggeri. Spartelmassen opfylder kraven til CE mærkning i
h.t. EN 15824.

Produktet er produceret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Værktøj rengøres med vand. Større mængder spild opsamles og indleveres som normalt affald til kommunens genbrugsplads.

Plasten i emballagen er genanvendeligt og afleveres derfor til rette genbrugsplads eller til kommunens anlæg for genanvendelse.

ARBEJDSGANG:  Påføres med rulle på rengjorde, tørre og godt bindende overflader ved en temperatur på mindst +5°C. Når den spartlede overflade er tør slibes denne. Anvend sandpapir med kornstørrelse 100-120.

Øjenbeskyttelse og åndedrætværn anbefales ved slibning. Afstøv inden næste behandling. Spartlede overflader skal forlimes/grundes hvis de skal tapetseres.

TØRRTID: Tørretiden er afhængig af underlaget, lagtykkelsen, temperatur, luftfugtighed osv.

OPBEVARING: Skal opbevares frostfrit og uden for sollys. Spartelmasse er en ferskvare og derfor datomærket med datoen for fremstillingen.

Yderligere information

Bindemiddel

Latex-sampolymer

Fyldningsmiddel

Let fyldningsmiddel og hvid dolomit

Brandfarlighed

Spreder og bidrager ikke til brand

Emballage

Plastspand 12 liter

Maks

0,35 mm

pH

Ca: 9

Opløsningsmiddel

Vand