Spring Sale -20%

B&J Beck Filler Spartelmasse 5 Kg

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

B&J 240 Beck Filler, er en pulverspartelmasse som skal blandes op med vand. B&J Beck Filler, har en god vedhæftning, og er med til at give en god slut resultat og der med en god bund.

B&J Beck Filler, har en hvid farve ved spartling og er let at blande, og skal kun tilføres rent vand. Anvendes til spartling og fyldning af revner, ujævnheder og huller indendøre.

Filleren hæfter på murværk, beton, gasbeton, og kan bruges til spartling af gipsplader. Under Spartler og diverse kan du se alt det tilbehør som der måske kan være relevant at bruge, for at arbejde med B&J Beck Filler.

Læs mereSe specifikationer

Original price was: 89,00 kr..Current price is: 71,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Behandling: Bland 2 dele Beck-Filler med ca. 1 del vand og rør rundt indtil massen er jævn. Beck-Filler kan anvendes ca. 1 time, før den størkner. Ved udfyldning skal hullet eller revnen børstes ud. Der skal ikke forvandes. Når Beck-Filler er tør, slibes og afbørstes, og nødvendig grunding udføres med Acrylgrunder Mikrodispers 716 eller Alkyd Grunder Vandig 710.

Sikkerhed & miljø: Personlige værnemidler skal anvendes. For information om sikkerhed, sundhed og miljø henvises til sikkerhedsdatablad.

Bemærk: Ren beholder og korrekt blandingsforhold er vigtigt for optimal hærdning. Ved stærkt sugende, ikke grundede underlag må der ikke påføres under 1 mm lagtykkelse, da der af fysiske grunde kan opstå afkridtning.

Yderligere information

Bindemiddel

Gips

MBK-Type

Gipsfiller

Glans

Ca. 3 helmat

Tørretid

Ca. 1 time/mm ved 20 °C og 65% RF

Påføring

+10º C til +25º C. RF: 40-80%

Fortynding

Vand

Værktøj

Spartel