Dalapro Premium Håndspartel 10 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro Premium er en færdigblandet hvid håndspartelmasse til samlinger og fuldspartling af gipsplader.

Den specielle konsistens i kombination med høj fyldningsevne giver meget gode arbejdsegenskaber. Produktet er egnet til samlinger og fuldspartling i renovering og nybyggeri.

Læs mereSe specifikationer

259,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Spartelmassen er velegnet til ilæg ning af papirstrimmel i henhold til de krav der angives i AMA Hus 14. Produktet opfylder kravene til CE-mærkning iht. EN 13963 og er fremstillet iht. ISO 9001 og ISO 14001.

Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisning i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”. Værktøj rengøres med vand. Større mængder spild opsamles og indleveres som normalt affald til kommunens genbrugsplads.

Plasten i emballagen er genanvendelig og afleveres derfor til rette genbrugsplads eller til kommunens anlæg for genanvendelse.

ARBEJDSGANG: Påføres med håndkraft på rengjorde, tørre og godt bindende overflader ved en temperatur på mindst +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes denne. Anvend sandpapir med kornstørrelse 100-120.

Øjenbeskyttelse og åndedrætværn anbefales ved slibning. Afstøv inden næste behandling. Spartlede overflader skal forlimes hvis de skal tapetseres.

MATERIALEFORBRUG: Ved spartling af gipspladesamlinger, ca. 0,3 liter/meter.
TØRRETID: Tørretiden er afhængig af underlaget, lagtykkelsen, temperatur, luftfugtighed osv.

OPBEVARING: Skal opbevares frostfrit og ikke i direkte sollys. Spartelmasse er en ferskvare og derfor datomærket. Uåbnet emballage kan opbevares i 12 måneder

Yderligere information

Bindemiddel

Latex-sampolymer

Opløsningsmiddel

Vand

Fyldningsmiddel

Let fyldningsmiddel og hvid dolomit

Kornstørrelse

Maks. 0,15 mm

pH

Ca. 9

Brandfarlighed

Spreder og bidrager ikke til brand

Emballage

Plastspand 3, 10 liter og tube 0,5 liter