DanaLim-615-Finspartel-250-ml

DanaLim 615 Finspartel

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Acrylbaseret finspartelmasse til indendørs brug. Spartelmassen anvendes til bredspartling og opfyldning af mindre revner og sprækker i træ, spånplade, puds, beton o.lign.

Hvor man efter en let slibning ønsker en finkornet overflade. God fylde, hurtig tørring og god at slibe i.

Læs mereSe specifikationer

109,00 kr.149,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

DanaLim Finspartel 615, er en finspartelmasse der er acrylbaseret, og produceret til indendørs brug. Spartelmassen kan anvendes til både bredspartling samt opfyldning af mindre revner og sprækker i træ, spånplade, puds, beton o.lign.

DanaLim Finspartel, anvendes der hvor man ønsker en finkornet overflade efter en let slibning. Finspartel 615 er velegnet til overmaling med maling i mange glansvarianter.

Under Spartler og diverse kan du se alt det tilbehør som der måske kan være relevant at bruge, for at arbejde med DanaLim Finspartel.

Påføring: Finspartel 615 påføres med en spartel. Ved spartling af dybe huller eller revner skal spartelmassen påføres af flere gange og være så godt som gennemtør mellem hver spartling.

Tørretid: Afhængig af lagtykkelsen og temperatur er spartelmassen støvtør efter ca 10 minutter, slibetør efter 1 time, og overmalbar efter 3-5 timer.

Yderligere information

Liter

,

Type

Acrylbaseret spartelmasse.

Konsistens

Pastøs, tixotropisk

Tørstofindhold

Ca. 77 %

Vægtfylde

Ca. 1,9 kg/liter