Spring Sale -5%

Dyrup IsoPro Spærrende Loft og Vægmaling

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dyrup IsoPro er en spærrende maling til brug indendørs på vægge og lofter, som effektivt forhindrer gennemslag fra nikotin, tørre vandskjolder og lignende.

Hvis du for eksempel skal male rum, hvor der ryges, eller i dit hjem, hvor du selv ryger, er Dyrup IsoPro det perfekte produkt til dig.

Det beskytter dine vægge mod at ændre farve, som de ellers ville gøre med almindelig maling. Du har måske set, hvordan vægge bliver gule, når der har været røget i mange år. For det bedste resultat bør du male to gange med mindst 6 timers mellemrum.

Læs mereSe specifikationer

For Lys Råhvid / 10 liter Original price was: 1.499,00 kr..Current price is: 1.419,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

Dyrup IsoPro Spærrende Loft og Vægmaling 10 L

Dyrup IsoPro er en spærrende maling til brug indendørs på vægge og lofter, som effektivt forhindrer gennemslag fra nikotin, tørre vandskjolder og lignende. Hvis du for eksempel skal male rum, hvor der ryges, eller i dit hjem, hvor du selv ryger, er Dyrup IsoPro det perfekte produkt til dig.

Det beskytter dine vægge mod at ændre farve, som de ellers ville gøre med almindelig maling. Du har måske set, hvordan vægge bliver gule, når der har været røget i mange år. For det bedste resultat bør du male to gange med mindst 6 timers mellemrum.

IsoPro kan bruges alene og behøver ikke anvendes sammen med andre produkter for at virke. Du bør ikke fortynde produktet, og det kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte.

Dyrup IsoPro Spærrende Loft- og Vægmaling fås i 10 liter og er i en lys, råhvid farve.

Rengøring: Der skal rengøres efter en måned. Vask med vand og tilsæt DYRUP Grundrens. Efterfølgende skal du bruge en ren fugtig klud til at tørre af med. Til sidst skal der skylles og aftørres. Når du bruger rengøringsmidler, skal du påføre det med en blød svamp, og du må ikke lade det sidde for længe.

Husk at vaske fra bunden og opad, så der ikke opstår dråber i bunden, som kan efterlade synlige striber på overfladen. Til sidst anbefales det, at du rengører med vand med en svamp.

Vedligeholdelse: Vi anbefaler, at du løbende holder øje med overfladen for at vurdere dens tilstand. Afhængigt af overfladens tilstand, anbefaler vi, at du kontakter os for at få den rigtige vejledning til vedligeholdelse. Vores kontaktinformation kan findes nederst på siden.

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp kan du altid fange os på chatten nede i højre hjørne, på. tlf., eller på email.

Yderligere information

Vægt 9 kg
Farve

Liter

Vægtfylde

Ca. 1,42 g/ml.

Tørstofindhold

Standard: ca. 62, 5%

Glans

Ca. 3 ved 60º indfaldsvinkel.

Lugt

Svag

Rækkeevne

8-10 m²/ltr. afhængig af underlaget.

Opbevaring

Tæt tillukket, tørt, køligt, frostfrit og uden for direkte sollys