Januarudsalg -41%

Dyrup IsoPro Spærrende Loft- og Vægmaling, 10 L (6270)

Varen er på eget lager, leveringstid 1-3 hverdage

DYRUP IsoPro Spærrende Loft- og Vægmaling spærrer for gennemslag fra tidligere maling, nikotin, vandskjolder og lignende. Kan bruges på indendørs lofter og vægge, og optimal spærreeffekt opnås ved at påføre 2 lag med 4-6 timers mellemrum. Behøver ikke efterfølgende behandling, da den efterlader en ensartet og mat overflade.

    • Kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte
    • Kan males over efter 4 timer
    • Lugtsvag
Læs mereSe specifikationer

879,00 kr.

71 på lager

Tilbehør til dit projekt

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

DYRUP IsoPro Spærrende Loft- og Vægmaling

Dyrup IsoPro til indendørs brug på væg og loft er en spærrende maling, der effektivt forhindrer gennemslag efter nikotin, tørre vandskjolder og lignende. Hvis du f.eks. har brug for at male lokale hvor der kan ryges eller i dit hjem hvor du ryger er Dyrup IsoPro produktet for dig. Det beskytter dine vægge så de ikke skifter farve som de ellers ville med en almindelig maling. Du har nok set det før hvor vægge bliver gule når der er blevet røget i mange år. For det bedste resultat, skal du male 2 gange med mindst 6 timers mellemrum. IsoPro kan bruges alene, og behøver ikke bruges med andre produkter for at den virker. Du bør ikke fortynde produktet og det kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte.

Produktet findes i 10 liter, lys råhvid

Rengøring

Der skal rengøres efter en måned. Vask med vand og tilsat DYRUP Grundrens. Efterfølgende skal der bruges en ren fugtet klud til at tøre af med. Til sidst skal der skylles og aftørres. Når du bruger rengøringsmidler skal du påføre det med en blød svamp, og du må ikke lade det sidde for længe. Husk at vaske fra bund til top så der ikke forekommer dråber i bunden som kan efterlade synlige striber på overfladen. Til slut anbefales der at du rengøre med vand med en svamp.

Vedligeholdelse

Vi anbefaler at du løbende holder øje med overfladen for at vurdere dens tilstand. Alt afhængigt at overfladens tilstand anbefaler vi at du kontakter os for at få den rigtige vejledning til vedligeholdelsen. Du kan finde vores kontakt information nederst på siden.

Se vores andre Dyrup produkter her

Læs om Dyrup’s historie her

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp kan du altid fange os på chatten nede i højre hjørne, på. tlf., eller på email.

Yderligere information

Vægt 9 kg
Farve

Liter