Dalapro Nova Håndspartel 10 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro Nova Håndspartel 10 L, er en ekstra smidig allround håndspartelmasse til vægge og lofter indendørs.

Den smidige konsistens gør at man meget nemt kan fordele spartelmassen over hele overfladen. Dalapro Nova Håndspartel er egnet til spartling af samlinger og fuldspartling i renovering og nybyggeri.

Læs mereSe specifikationer

249,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

ANVENDELSE: Egnet til ilægning af papirstrimmel. Produktet er egnet til spartling af gipspladesamlinger i kombination med CertainTeed Marco Joint Tape spartelstrimmel.

Opfylder kravene til CE-mærkning i henhold til EN 13963. Fremstillet i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisning i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”.

ARBEJDSGANG: Spartelmassen påføres med hånd på rengjorte og tørre overflader med god binding. Temperatur: ikke under +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes den.

Brug slibepapir med kornstørrelse 150-180. Øjen- og åndedrætsværn anbefales ved slibning. Fjern slibestøv inden næste behandling. Spartlede flader skal forlimes inden tapetsering.

TØRRETID:Tørretiden er afhængig af blandt andet underlag, lagtykkelse, temperatur og luftfugtighed.
MATERIALEFORBRUG: Ved spartling af samlinger på gipsplader: ca. 0,3 liter/ meter. Ved bredspartling med 1 mm lagtykkelse: cirka 1 liter/kvadratmeter.

RENGØRING OG AFFALD: Fjern så meget spartelmasse som muligt fra værktøjet inden det rengøres med vand. Spartelrester må ikke hældes i afløbet, men skal afleveres på den lokale genbrugsstation. Grundigt tømt emballage afleveres til genvinding.
OPBEVARING: Spartelmasse er en datomærket ferskvare. I uåbnet emballage kan den opbevares mørkt og frostfrit i maks. 12 måneder. Efter åbning skal spanden lukkes tæt til.

Yderligere information

Bindemiddel

Latex-sampolymer

Opløsningsmiddel

Vand

Fyldningsmiddel

Letfyldningsmiddel og hvid dolomit

Kornstørrelse

Maks. 0,2 mm

pH

Cirka 9

Brandfarlighed

Spreder eller bidrager ikke til brand

Pakninger

Dåse 0,5 liter, plastikspand 3 liter og 10 liter