Caparol Sylitol koncentrat 111 Silikatgrunder 10 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Caparol Sylitol koncentrat 111 Silikatgrunder, er en grundings- og fortyndingsmiddel, der anvendes  ved behandling af mineralske overflader med Sylitol facadeprodukter. 

Caparol Sylitol Silikatgrunder, bruges især som grunder på murværk, på grund af dens ekstrem gode åndbarhed, den er diffusionsåben, så oveflader, hvor fugt, der kommer indefra, let kan trænge ud.

Læs mereSe specifikationer

1.049,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Grundings- og fortyndingsmiddel ved behandling af mineralske overflader med Sylitol facadeprodukter. Anvendes til grunding af sugende overflade før maling med Sylitol facadeprodukter samt til fortynding af disse.

Forberedelse af overfladen: Før maling skal overfladerne være tørre, faste og grundigt rengjort for snavs og fedt. Ved behandling på stærkt sugende, kridtholdige eller løstbundne overflader grundes med Sylitol Koncentrat 111 fortyndet 2:1 med vand.

På meget sugende overflader gentages behandlingen vådt i vådt. Ved strygning med Sylitol Facademaling fortyndes malingen med max 10% koncentrat og ved færdigstrygning med max 5% Sylitol Koncentrat 111.

På svagt sugende overflader og overflader med velforankret silikatmaling fortyndes Sylitol Facademaling med Sylitol Koncentrat 2:1 ved første behandling.

Forbrug: 5-10 m²/liter fortyndet 2:1 med vand. Forbruget af maling afhænger af, hvor sugende overfladen er.

Bortskaffelse: Flydende malingrester skal ikke hældes i afløbet, men indleveres på den lokale miljøstation. Luk dunken grundigt efter brug. Dunke der er grundigt tømte, indleveres til genbrugsstationen.

Yderligere information

Materialeegenskaber

Vandfortyndbar

Farver

Farveløs

Opbevaring

Frostfrit

Bindemiddel

Kalivandglas

Notering

VOC: EU-grænseværdi for dette produkt (Kat A/a): 30 g/l (2010). Dette produkt indeholder max 30 g/l VOC.

Fortynding

Vand

Anvendelsesforhold

Arbejdstemperatur min. +10°C

Støvtør

2 timer

Kan overmales

12 timer

Værktøj

Påføres med pensel, rulle eller sprøjte.