Hagmans Støvbinding 1K 10 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Hagmans Støvbinder 1K, er en klar vandig acrylplast støvbinder til støvbinding af betongulve indendørs.

Hagmans Støvbinder trænger dybt ned i betonoverfladen, og er med til at give en silkemat og utrolig rengøringsvenlig overflade, det er enkel at vedligeholde med ny støvbinder.

Hagmans Støvbinder skal også bruges som en form for gunder inden påføring af Hagmans Gulvmaling 1K eller Hagmans Gulvmaling EP-V Epoxy.

Inden brug af Hagmans Støvbinder på beton skal du sikre dig at dit nye beton gulv minium er hærdet i over 1 uge. Der ud over anbefaler vi 2 lag for at få det bedste resultat.

Læs mereSe specifikationer

949,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Hagmans Støvbinder 1K er en farveløs, vandog akrylbaseret støvbinder/grunder til beton og andre sugende mineralske underlag. Hagmans Støvbinder 1K er først og fremmest udviklet til støvbindning af betongulv og vægge, hvor den også giver en forstærkning af overfladen av overflaten.

Kan også anvendes som grunder ved maling med Gulvmaling 1K på rent beton udendørs f.eks. balkoner og trapper, for bedre vedhæftning og yderligere at forstærke overfladen forsterkning av overflaten.

Forbehandling: Nyt beton skal være hærdet i mindst 1 uge, være tør og fri for snavs, olie og lignende. Cementhuden skal fjernes ved f.eks. slibning eller syreafvaskning.

Brugsanvisning: Påføres i et lag med pensel, rulle eller lavtryk sprøjte. Sørg for god ventilation. Ved luftfugtighed over 85 % kan der opstå en mat og plettet overflade.

Pensler og andet udstyr skal rengøres med vand/vann. Behandl ikke overflader, som har en lavere temperatur end + 5 °C.

Yderligere information

Materialebasis

Akryldispersion

Densitet

1,01

Materialeforbrug

6 – 8 m²/lit

Tørretid

ca. 1 time (+20 °C, 50 % RH)

Diffusionsegenskaber

Diffusionsåben

Forpakning

1, 4, 10 og 25 liter

Lagringstid

2 år