Spartel Dalapro DM20 5 kg

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro DM20 pulverspartel, er en pulverspartelmasse produceret til  til at fortage små reparationer der skal fikses nem og hurtig.

DM20 pulverspartel er gipsbaseret og derfor utrolig nem at blande op med vand. DM20 pulverspartel får en elastisk konsistens og har en kort bearbejdningstid på cirka 20 minutter.

DM20 spartelmassen er udviklet til indendørs brug, på væg og loft. Kan bruges til både renovering og nyproduktion. Produktet er formstabilt, synker minimal og sprækker ikke.

Læs mere

159,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

ANVENDELSE: Egnet til ilægning af papirstrimmel. Produktet er egnet til spartling af gipspladesamlinger i kombination med CertainTeed Marco Joint Tape spartelstrimmel. Opfylder kravene til CE-mærkning i henhold til EN 13963.

Fremstillet i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisning i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”.

ARBEJDSGANG: Påføres med håndkraft på rengjorde, tørre og godt bindende overflader ved en temperatur på mindst +5 °C. Stærkt sugende underlag skal primes inden spartling.

For at minimere risikoen for afskalning og dårlig vedhæftning af spartelmassen, skal pulverspartlen grundes med microgrunder inden næste behandling. Prøvespartel gerne på en begrænset del af overfladen for at teste om vedhæftningen mod underlaget er god nok.

Når den spartlede overflade er tør, slibes denne. Anvend sandpapir med kornstørrelse 100-120. Øjenbeskyttelse og åndedrætværn anbefales ved slibning. Afstøv inden næste behandling. Spartlede overflader skal forlimes hvis de skal tapetseres.

TØRRETID: Tørretiden er afhængig af blandt andet underlag, lagtykkelse, temperatur og luftfugtighed.

RENGØRING OG AFFALD: Fjern så meget spartelmasse som muligt fra værktøjet inden det rengøres med vand. Spartelrester må ikke hældes i afløbet, men skal afleveres på den lokale genbrugsstation. Grundigt tømt emballage afleveres til genvinding.

OPBEVARING: Spartelmasse er en datomærket ferskvare. I uåbnet emballage kan den opbevares mørkt og frostfrit i maks. 12 måneder. Efter åbning skal spanden lukkes tæt til.