Polyfilla RutexFiller Savsmuldstapet 330 gr

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Polyfilla Rutexfiller Savsmuldstapet, er en spartelmasse der er speciel produceret med det egenskab der har samme struktur som savsmuldstapet.

Polyfilla Rutexfiller anvendes til udbedring og istandsættelse af ridser og mindre huller i savsmuldstapet. Polyfilla Rutexfiller er færdigblandet og burgsklar og er skrue-, søm- og borefast.

Polyfilla Rutexfiller kan overfladebehandles med maling efter ca. 4 timer ved 1 cm lagtykkelse. Er reparationsområdet større kan du bruge Polyfilla Rutexfiller 2 gange. Når du bruger Polyfilla Rutexfiller, skal du huske at indeholdet i tuben skal æltes godt inden brug.

Påfør spartelmassen på hullerne/revnerne direkte fra tuben med en spartel. Glat bagefter med en fugtig spartel eller pensel. Når Rutexfilleren tørrer op, ligner den savsmuldstapet.

Læs mere

64,00 kr.

Polyfilla Rutexfiller Savsmuldstapet, er en spartelmasse der er speciel produceret med det egenskab der har samme struktur som savsmuldstapet. Den anvendes til udbedring og istandsættelse af ridser og mindre huller i savsmuldstapet.

Polyfilla Rutexfiller er færdigblandet og burgsklar og er skrue-, søm- og borefast. Polyfilla Rutexfiller kan overfladebehandles med maling efter ca. 4 timer ved 1 cm lagtykkelse. Er reparationsområdet større kan du bruge Polyfilla Rutexfiller 2 gange.

Når du bruger Polyfilla Rutexfiller, skal du huske at indeholdet i tuben skal æltes godt inden brug. Påfør spartelmassen på hullerne/revnerne direkte fra tuben med en spartel.

Glat bagefter med en fugtig spartel eller pensel. Når Rutexfilleren tørrer op, ligner den savsmuldstapet.

Sikkerhed og miljø: Sørg for at åbnet og brugt emballage genlukkes forsvarligt inden bortskaffelses. Fjern mest mulig materiale fra værktøj inden rengøring. Tom emballage og flydende rester afleveres til den lokale modtagerordning.

Ved slibning af behandlede overflader samt fjernelse af produktet ved brug af varmluftblæser/flamme eller lign. kan der dannes sundhedsskadelige røg og /eller støv. Sørg for god ventilation.

Brug egnede personlige værnemidler som åndedrætsværn og øjenværn. For mere information se sikkerhedsblad.