704-Vaevlim-5-l
704-Vaevlim-1-l

B&J 704 PVA Vævlim

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

B&J 704 Vævlim, er en færdigblandet og utrolig god vævlim/klæber som er ekstra stærk og tan tåle at blive brugt på puds, beton og gipskartonplader i tørre rum.

B&J 704 lim anvendes til opsætning af glasvæv, glasfilt, tapet og lignende produkter på nævnte overflader.

Denne klæber fra Beck & Jørgensen, er egnet til at bliver brugt på tekstil og non-woven tapet. Ved anvendelse af B&J 704 lim skal underlaget være rent og tørt.

Læs mereSe specifikationer

89,00 kr.319,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

B&J 704 Vævlim, er en færdigblandet og utrolig god vævlim/klæber som er ekstra stærk og tan tåle at blive brugt på puds, beton og gipskartonplader i tørre rum. B&J 704 lim anvendes til opsætning af glasvæv, glasfilt, tapet og lignende produkter på nævnte overflader.

Denne klæber fra Beck & Jørgensen, er egnet til at bliver brugt på tekstil og non-woven tapet. Ved anvendelse af B&J 704 lim skal underlaget være rent og tørt. Der anbefales en malerulle ved påføring, gerne en langluvet malerulle. Klæberen påføres i et par baners bredde.

Filt eller væv opsættes der efter. Klæberen er færdigblandet og der anbefales ikke af fortynde det yderligere med vand.

Behandling: Underlaget skal være rent, tørt og bæredygtigt. Tilsmudsede overflader rengøres med Grundrengøring110 jvf. brugsanvisningen.

Nødvendig grunding på underlag såsom spartelmasse, gipskarton og lign. udføres med Mikrodispers 716 Bør påføres omhyggeligt i ensartede lag og ved moderat lagtykkelse da det ellers vil afspejle i vægbeklædningen.

Rengøring: Vand evt. tilsat Grundrengøring 110.

Sikkerhed & miljø

Pensel/rulle: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller. Sprøjte: Beskyttelsesdragt, PU-handsker og ansigtsskærm, samt A2P3 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.

Slibning: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller, samt P2 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde. For yderligere information se produktinformation og sikkerhedsdatablad.

Denne produktinformation er baseret på praktisk afprøvning og laboratorieforsøg, og er en vejledning ved valg af produkt og arbejdsmetode. Benyt altid senest opdaterede version, som kan hentes på www.bj.dk.

Vi står altid klar til at vejlede dig hvis du har spørgsmål til dit projekt. Ring endelig til os. Kontaktoplysninger kan finde nederst på siden.

Yderligere information

Liter

, ,

Bindemiddel

Polyvinylacetat

MBK-Type

Vævklæber

Kulør

Farveløs

Tørretid

2-4 timer, overmalbar efter ca. 12 timer ved +20 °C og 65% RF

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Fortynding

Vand. Fortyndes normalt ikke

Rækkeevne

4-6 m²/ltr

Værktøj

Pensel, rulle eller airless

Mal-Kode

00-1 (1993)