PP Robust 10 Hvid

Varen er på eget lager, leveringstid 1-3 hverdage

PP Robust 10 er en 100 % acrylmaling og velegnet til overflader, der skal fremstå matte samt være meget robuste og lette at rengøre. Med dette produkt kan du være sikker på at få slidstærk vægmaling. Malingen er særligt kendt for at have en minimal smudsoptagelse. Dette gør PP Robust 10 til den maling, der ofte bliver malet med på offentlige institutioner, kontorer og andre steder, hvor der typisk er behov for at rengøre for snavs og pletter.

PP Robust 10 er med sikkerhed en af Danmarks mest robuste maling i glans 10. PP arbejder konstant på at forbedre deres kvalitet – og med den forbedret Robust-serie kan du være sikker på, at du får en vægmaling med god dækning, som er slidstærk og vaskbar. PP Robust 10 kan særligt anvendes diverse gangarealer og opholdsrum. Den kan også anvendes i butikker, kontor, køkken, bad og udlejningslokaler.

Læs mere

849,00 kr.

30 på lager

Tilbehør til dit projekt

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

PP maling fokuserer på miljø og kvalitet, derfor kan du altid forvente høj kvalitet når du køber PP maling. Alle deres produktioner er ISO-certificeret og mange af deres produkter er miljømærket med Svanemærket og Ecolabel.

  • Diffusionsåben/Åndbar
  • Glans 10
  • Rengøringsvenlig
  • Høj dækkeevne