POLYFILLA Maling- og lakfjerner 500 ml

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Fjerner de fleste typer maling og lak uden at beskadige træ. Alkyd- og akrylmaling, plet, lak og 2-komponent maling. Velegnet til alle typer træ.

Effektivt middel til fjernelse af maling giver et fremragende resultat uden at beskadige eller nogen påvirkninger på følsomme underlag. Maling eller lak kan fjernes allerede efter 20 minutter.

Fjerner alkyd- og akrylmaling, plet, lak og 2-komponent maling. Til indendørs og udendørs brug.

Læs mere

135,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Maling- og lakfjerner kan anvendes på alle træsorter, metal, puds og beton. Maling- og lakfjerner må ikke anvendes på PVC og glasfiber. På underlag af plast skal produktet testes på et ikke synligt sted inden brug.

  • Virker allerede efter 20 minuter
  • Fjerner flere farvelag i en behandling
  • Hurtigt og effektivt resultat
  • Til inden- og udendørs brug

Maling- og lakfjerner fjerner opløsningsmiddelbaseret (Alkyd) og vandbaseret (akryl) lak, maling, bejdse, fernis og 2-komponent lak. Maling- og lakfjerner kan anvendes på alle træsorter, metal, puds og beton.

Maling- og lakfjerner må ikke anvendes på PVC og glasfiber. På underlag af plast skal produktet testes på et ikke synligt sted inden brug. Maling-og lakfjerner er velegnet til indendørs og udendørs brug.

Behandling: Løst materiale fjernes fjernes med en skraber eller spartel. Påfør Maling- og lakfjerner på emnet med en børste i rigelig mængde.

Lad Maling-og lakfjerner virke mindst 20 min. Ved tykkere og ældre malingslag kræves længere virketid (op til 4 timer) For optimalt virkning kan Maling-og lakfjerner dækkes med plastfolie efter påføring. Fjern malingslagende med en spartel eller skraber.

Fastsiddende maling behandles en gang til. Til sidst rengøres overfladen med grundrens. Værktøj rengøres med sæbevand. Anvend arbejdshansker og sikkerhedsbriller. Overflader der ikke skal behandles bør tildækkes.