B&J MS Fuge Hvid 300 ml

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

B&J MS Fuge Hvid, MS-fuge er en ny generation af MS-polymer fugemasser. Dette er en blanding fra de bedste egenskaber silicone- og polyurethanfugemasser kan tilbyde.

Med luftens fugtighed, hærder denne fuge, og der med samtidig med til at danne en elastisk fuge, der kan optage bevægelser på op til +/- 20 %.

MS fuge fra Beck og Jørgens er lugtfri, neutral og hurtighærdende og er beregnet til at kunne blive overmalet.

Læs mere

69,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

B&J MS Fuge Hvid, MS-fuge er en ny generation af MS-polymer fugemasser. Dette er en blanding fra de bedste egenskaber silicone- og polyurethanfugemasser kan tilbyde.

Med luftens fugtighed, hærder denne fuge, og danner dermed en elastisk fuge, der kan optage bevægelser på op til +/- 20 %. MS fuge fra Beck og Jørgen er lugtfri, neutral og hurtighærdende og er beregnet til at kunne blive overmalet.

Den er særlig velegnet til ekspansionsfuger, facadefuger og tætningsopgaver hvor man tidligere ville have anvendt siliconefugemasse, men i stedet ønsker byggefugens overmalbarhed og forenelighed.

Behandling: Underlaget skal være rent, tørt og fri for støv og fedt. Temperaturen skal være mellem +10o og +35o C Tilskær patronspidsen og monter denne på plaststudsen. Tilskær plastspidsen således, at den er lidt smallere end fugens bredde.

Påfør Malerfugen med en fugepistol, glit overfladen med en fugtig fugepind. Porøse overflader grundes og der bør udføres prøvefelt. MS fuge kan overmales med de fleste typer maling, men i tvivlstilfælde bør udføres prøvefelt.

Sikkerhed & miljø: Personlige værnemidler skal anvendes. For information om sikkerhed, sundhed og miljø henvises til.