Juletilbud -10%

Jotun Knast- Og Spærregrunder

Jotun Knast- og Spærregrunder er Jotuns helmat grunder med virkelig gode spærrende og isoleringsegenskaber til indendørsbrug.

Det er en hvid helmat grundmaling som har en rigtig god spærrende egenskaber.

Som specielt anvendes hvor der er risiko for gennemslag fra for eksempel knaster, udtræk fra træ, gulnet træ, nikotin, sod, tusch, vandskjolder og mm.

Læs mereSe specifikationer

For 9 liter 1.249,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Jotun Knast- og Spærregrunder er Jotuns helmat grunder med virkelig gode spærrende og isoleringsegenskaber til indendørsbrug. Det er en hvid helmat grundmaling som har en rigtig god spærrende egenskaber.

Som specielt anvendes hvor der er risiko for gennemslag fra for eksempel knaster, udtræk fra træ, gulnet træ, nikotin, sod, tusch, vandskjolder og mm.

Det er et must produkt hvis træet du skal male har knaster eller der er risiko for gennemtræning. Det er en spærrende vandfortyndbar grunder, som bruges til grunding af interiør, hvor træet er ubehandlet eller tidligere behandlet.

Den kan anbefales og påføres til de følgende nye og gamle overflader så som: Tidligere malede overflader, forberede før maling, spærre for gennemtrængninger, gulve, beton, gipsplader, puds, beton, mursten, træ, træmøbler, trægulve, træpaneler, indendørs træværk.

Husk: Det er meget vigtigt at vente minimum 24 timer med overmaling, ellers nedbrydes den spærrende effekt! Må ikke påføres med malersprøjte, da spærregrunderen stopper malersprøjten og den kan ikke rengøres ordenligt! Så spar din tid, energi og penge.

Har du brug for flere informationer?

Hvis du har spørgsmål så må du endelig kontakt os. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng. Du kan finde vores kontakt information nederst på siden.

Yderligere information

Liter

, ,

Rækkeevne

8-10 m2 per liter alt afhængig af forarbejdet så som underlag, behandling, påføringsmetode mm.