Capacryl Iso Trägrund

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Grundmaling til træ opbygget på kationteknik. Reducerer risikoen for gennemslag fra vandopløselige farvestoffer og harpiks i træet.

Læs mereSe specifikationer

289,00 kr.719,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Velegnet til træoverflader, hvor man har brug for en god isolerende effekt imod harpiks og farvestoffer i træet. Stryg én gang med Iso Trægrunder, lad tørre i mindst 12 timer.

Hvis overfladen udviser brunfarvede gennemslag, skal du male en gang mere, to strygninger er altid at foretrække. Overmales derefter med et velegnet produkt fra Caparols sortiment. Iso Trægrunder skal ikke nuanceres. Dette kan påvirke malingens isolerende funktion.

Klargøring af underlag: Før der males, skal overfladerne være tørre, faste og grundigt rengjorte for snavs og fedt. Tidligere malede eller lakerede overflader renses med malerrens og matslibes.

Ved udvendig brug, skal nyt og bart træ grundes inden med B3 130 Grundingsolie mod råd og svamp.

Dækkeevne: Forbruget af maling er beregnet på jævne, ikke-sugende overflader og kan variere afhængigt af arbejdsmetode.

Rengøring af værktøj: Ved sprøjtning er det vigtigt, at pistol, slanger og sprøjte rengøres omhyggeligt før og efter sprøjtning, så alle rester fra tidligere maling fjernes, før der anvendes en anden type af maling.

Malingens unikke sammensætning gør, at blanding med visse andre typer af maling bevirker en kraftig fortykning og kan forårsage skader på maskine og slanger.

Bortskaffelse: Flydende malingrester skal ikke hældes i afløbet, men indleveres på den lokale miljøstation. Luk dunken grundigt efter brug. Dunke, der er grundigt tømte, indleveres til genbrugsstationen.

Yderligere information

Liter

,

Anvendelsesformål

Ude- og indendørs træ

Farver

Hvid

Glansgrad

Mat

Opbevaring

Frostfrit

Bemærk

VOC: EU-grænseværdi for dette produkt (Kat A/a): 30 g/l (2010). Dette produkt indeholder max 30 g/l VOC.

Betingelser for påføring

Arbejdstemperatur min. +8°C

Værktøjer

Påføres med pensel, rulle eller sprøjte.