Caparol Intact Primer

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Intact Primer trægrunder er meget fyldig og har en høj modstand mod fugt. Den er vandbaseret og kan bruges som primer i Intact facademalingssystemet sammen med Intact Matt til træfacader.

Læs mereSe specifikationer

639,00 kr.1.799,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Nedenfor præsenteres en guide til, hvordan du kan anvende Intact Primer
Klargøring af underlag:
Intact Primer anvendes sammen med Intact Matt i et malesystem, der kun kræver to lag. Når Intact Primer påføres på umalet træ og kombineres med et efterfølgende lag af enten Intact Matt, opnås samme beskyttelse og slidstyrke som et traditionelt 3-lags system.

Inden der males, er det vigtigt, at overfladerne er tørre, faste, rene og fri for fedt og snavs samt indeholder højest 16% fugt. Hvis overfladerne er udsatte, f.eks. endetræ og sammenføjninger, skal de behandles med Grundolja LF, før der påføres Intact Primer. 

Efter grunding kan overfladen behandles med enten Intact Matt eller Intact Solid. Hvis overfladen tidligere har været malet, skal den renses med facaderens, mens ubehandlet træ skal behandles med Grundolja LF og Intact Primer.

Nyt træ med mange knaster og højt indhold af harpiks kan forårsage misfarvning, især ved maling med lyse farver. For at modvirke dette kan knasterne behandles med en ekstra gang Intact Primer.

Bortskaffelse:
Flydende malingrester skal ikke hældes i afløbet, men indleveres på den lokale miljøstation. Luk dunken grundigt efter brug. Dunke, der er grundigt tømte, indleveres til genbrugsstationen.

Teknisk Datablad
Sikkerhedsdatablad

Yderligere information

Farver

Hvid/Basis 1, Basis 3

Glansgrad

Mat

Opbevaring

Frostfrit

Bindemiddel

Alkydemulsion

MAL-kode

00-3 (1993)

Rengøring af værktøj

Vand

Betingelser for påføring

Arbejdstemperatur min. +8°C på overflader, materiale og omgivende luft

Støvtør

6 timer

Tørring/tørretid

Kan overmales: 12 timer, eller når overfalden er tør, Gennemtør: flere døgn (værdierne gælder ved +23°C, RF 50%)

Rengøring og desinfektion

Aftør værktøjet grundigt, før det rengøres i vand.