Hagmans-Gulvmaling-1K-2

Hagmans Gulvmaling 1K

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Hagmans Gulvmaling 1K er en let anvendelig, slidstærk og diffusionsåben maling med god lys- og glansbestandighed. Hagmans Gulv-maling 1K er en vandopløselig maling baseret på polyurethan/akryl.

Malingen er først og fremmest udviklet til maling af inden- og udendørs betonoverflader, gulve og vægge. Den kan også anvendes på indendørs overflader af træ eller fiberplader.

Læs mereSe specifikationer

319,00 kr.1.799,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Bemærk! Underlag af træ, kun til indendørs brug! Produktet er velegnet til brug i hjemmet samt overflader, som udsættes for lettere trafik inden for handel. Da malingen har gode diffusions-egenskaber, er den praktisk til terrængulve.

Bør ikke anvendes på garagegolv. For bedre modstandsdygtighed mod snavsbestandighet anvend klarlak 1K. Til lokaler med kemikalie-håndtering anbefales Hagmans Golvfärg EP-V.

Forbehandling: Nye betonoverflader skal have hærdet i mindst 1 uge, være tørre og rengjort for snavs, olie og deslige. Cementhuden skal renses ved eksempelvis slibning, sandblæsning eller
syrevask.

Vid ubehandlede træoverflader bør kvistene behandles med kvistlak og skal derefter grundes med træ/snedkergrunder for at nedsætte risikoen for misfarvning fra træharpikser (gælder først og fremmest træoverflader, som skal males i hvide og lyse farver).

Ved overmaling af eksisterende lag skal overfladen matslibes og al løstsiddende maling fjernes.

Påføring: Med pensel eller ruller. Bør påføres i to lag. Ved grunding på sugende underlag opspædes malingen med 20% vand. Sørg for god ventilation.

Ved luftfugtighed over 85% kan overfladen blive mat og skjoldet. Pensler og andet værktøj rengøres i vand. Laveste fladetemperatur er +5°C.

Yderligere information

Liter

, ,

Farve

Materialebasis

Polyuretan/akrylat

Densitet

1,2

bar efter

3 timer

Brugbar

12 timer

Fuld slidstyrke

5-7 døgn

Glansværdi

Ca. 40 (halvblank)

forbrug

1 liter rækker til ca. 10 m2, per lag

egenskaber

Gennemtrængeligt for vand i dampfase ved maximum 2 lag for hvert lag 0,1 L/m2

Lagringstid

2 år. Skal opbevares frostfrit

Tørstof

Ca. 47 vægtprocent

farlighed

Ikke brandfarlig

Fortynding

Ved grunding på sugende underlag spædes farven med 20% vand.