GORI Prof Advance Superdækkende Træbeskyttelse

Varen er på eget lager, leveringstid 1-3 hverdage

GORI Professionel Advance Superdækkende Træbeskyttelse benyttes til udvendige træoverflader. Produktet bruges på både tidligere behandlet træværk og nyt træværk. Den kan også anvendes til ud- og indvendige yderdøre og vinduer.

Teknologien i produktet modvirker svamp- og skimmelvækst, og beskytter mod andre beskadende vejrforholde såsom solstråler.

  • Rækker ca. 6-8 m²/liter
  • Findes i 5 og 10 liter
  • Kan tones i alle farver
Læs mereSe specifikationer

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Tilbehør til dit projekt

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

GORI Professionel Advance Superdækkende

Dette er en vandbaseret træbeskyttelse fra Gori er cremet og drypper minimalt. Den dækkende træbeskyttelse vil bevarer træstrukturen, men skjule åretegningen. Den beskytter effektivt mod skadelige stråler fra solen og er ideel til farveskift. Træet for en diffusionsåben og vejrbestandig overflade, der hæmmer skimmelangreb.

Krav til bunden

Bundne skal være tør, ren, fast og bæredygtigt. Sørg for at fjerne belægninger af synlige, såvel som ikke-synlige skimmelsporer. Dette kan du gøre med Rodalon Fjerner Belægninger. Fjern løstsiddende træfibre og maling. Til sidst rengører du med Borup Grundrens eller andet grundrens/trævask. På ubehandlet eller barslidt træværk anbefales en udendørs trægrunder.

Produktet findes i flere varianter
Toneservice! (Baser) – Vælg din ønskede farve
Vælg “toneservice” og skriv din ønskede farvekode under “bemærkninger til ordren” når du går til kassen.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Farve

, , , , , , , , , ,

Liter

, , ,