Spring Sale -25%

Flügger Flutex Pro 10

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Flügger Flutex Pro 10 er 100% ren akryl indendørs væg og loft maling med ekstra dækkeevne, høj kvalitet, synlig glans og refleksfri med mat finish, glans 10.

Den er nem og enkelt at arbejde med og er specielt til dig som ikke vil gå på kompromis med hensyn til kvalitet, finish, holdbarhed og økonomi.

Den giver en ekstra robusthed til overflader, som kan tåle jævnlig rengøring med vand og klud eller blød svamp, brug gerne milde rengøringsmidler dog uden slibemiddel.

Læs mereSe specifikationer

For 10 liter Original price was: 1.249,00 kr..Current price is: 937,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

Flügger Flutex Pro 10

Miljømærkninger & Oplysninger

Flügger Flutex Pro 10 er miljømærket og certificeret med Ecolabel og Svanen. Produktet opfylder kravene M1. Opbevar produktet i et tørt område, hvor der ikke kan forekomme frost og husk det skal være stående og tæt tillukket.

Husk opbevaringen på siden eller med låget nederst er ikke anbefalet. Husk restmalingen må endelig ikke hældes i afløbet eller kloakken. Lad os sammen være med til at reducere miljøpåvirkningen ved enten at opbevar den resterende maling til fremtidig brug eller finde dit lokale genbrugscenter, det skal smides ud blandt “farligt affald”.

Ved enten telefonisk opkald eller via e-mail kan vi hjælpe dig med at minimer dit malingaffald ved at estimere, hvor meget maling du har brug for.

Overflader: Flügger Flutex Pro 10 er velegnet til forskellige overflader så som væg og loft i gang, entre, stue, køkken, badeværelse, børne- og soveværelse, kontor osv.

Underlag & Behandling: Når du arbejder med Flügger Flutex Pro 05 skal du altid sørge for at underlaget er rent, fast og tørt. Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel så husk at slibe den med slibepapir og at afstøve den. Og husk at alle huller, revner og ujævnheder skal dækkes, spartles og slibes inden påføringen.

Rengøring: Vi anbefaler at du bruger vådservietter eller vand til at rengøre spildt maling både på overflader og værktøjet, da akrylmaling er 100% vandbaseret. Altid fjern så meget maling som muligt inden rensningen med vand.

Når malingen er påført og er tør må den ikke rengøres de fire efterfølgende uger. Derefter anbefaler vi at du vedligeholder væggen ved at rengøre den med en fugtig svamp og derefter bruger e tør klud til at tørre med. Sørg for at temperaturen i rengøringsvandet ikke overstiger 40°C.

Har du brug for flere informationer?
Hvis du har spørgsmål så ring kontakt os endelig. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende Flügger Flutex Pro 10 eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng.

Yderligere information

Vægt 15 kg
Liter

,

Rækkeevne

6-8 m2 per liter alt afhængig af forarbejdet så som underlag, behandling, påføringsmetode mm.

Finish

Mat, Glans 10 – jo højere jo blankere skinnende vægge

Tørretid

1 time så er den støvtør, 4 timer så er den genbehandlingstør,28 døgn så er den gennemhærdet

Density (kgs/l)

1.39

Faststof vægt %

58

Solids Vol. %

42

Fugtighed

Maks. luftfugtighed 80 % RF

Fyring (EN)

B-s1, d0

Fortynding

Vand, er normalt ikke fortyndet

Rengøring af værktøj mm.

Vand