Spring Sale -6%

Flügger Flutex 2S

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Flügger Flutex 2S, er en 10 L loftmaling der er refleksfri og helmat. Flutex 2s er det bedste valg til de rum hvor du ønsker en særlige æstetiske krav.

Flutex 2s er med til at give en superflot refleksfri overflade og har en super høj dækningsevne.  Maling med en høj glans værdi kan med lidt lys virke skarp, og samtidig se ud som om, at det er ujævnt.

Derfor er denne loftmaling det perfekte, da den er refleksfri, samt mat. Dette er med til at gøre, at du får et super flot og jævn loft.

Læs mereSe specifikationer

For 10 liter 890,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Flügger Flutex 2S, er en 10 L loftmaling der er refleksfri og helmat. Flutex 2s er det bedste valg til de rum hvor du ønsker en særlige æstetiske krav. Flutex 2s er med til at give en superflot refleksfri overflade og har en super høj dækningsevne. 

Maling med en høj glans værdi kan med lidt lys virke skarp, og samtidig se ud som om, at det er ujævnt. Derfor er denne loftmaling det perfekte, da den er refleksfri, samt mat. Dette er med til at gøre, at du får et super flot og jævn loft.

Forarbejde: Når du arbejder med Flügger Flutex 2S skal du altid sørge for at underlaget er rent, fast og tørt. Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel så husk at slibe den med slibepapir og at afstøve den.

Rengøring: Vi anbefaler at du bruger vådserviet til at rengøre spildt maling. Når malingen er påført og er tør må den ikke rengøres de 4 efterfølgende uger.

Derefter anbefaler vi at du vedligeholder væggen ved at rengøre den en fugtig svamp og derefter bruger en tør klud til at tøre efter med. Sørg for at temperaturen i rengøringsvandet være ikke overstiger 40°C.

Opbevaring og affaldshåndtering: Produktet skal opbevares i et tørt område, hvor der ikke kan forkomme frost og produktet skal være stående.

Opbevaring på siden eller med lågen nederst er ikke anbefalet. Flydende maling må ikke hældes i afløbet/kloakken. Den skal bortskaffes iht. lokale bestemmelser.

Yderligere information

Vægt N/A
Liter

,

Produkt

PVA-maling

Glans

Helmat, 2.

Ved påførelse temperatur

Min. +10°C

Tørretid

Støvtør ca. 1 time, genbehandlingstør ca. 4 timer, gennemhærdet 28 dage.

Fortynding

Skal normalt ikke fortyndes

Værktøj

Pensel, rulle eller sprøjte

Størrelse

10 L