Spring Sale -38%

Dyrup Robust Akryl 25 Vægmaling

Varen er på eget lager, leveringstid 1-3 hverdage

DYRUP Robust Akryl 25 Vægmaling er særdeles god til vægge, der har brug for en ekstra slidstærk overflade og har en faktastisk dækkeevne. Produktet er til indendørsbrug og er en del af DYRUP’s serie af ren akrylmaling. Vægmalingen findes i flere forskellige farver og den også tones.

Produkt af denne type bliver ofte brugt på institutioner og andre steder, hvor der kan forventes slid. Malingen er rengøringsvenlig, og kan tåle jævne vask. I hjemmet vil dette produkt være velegnet til køkken, bad og bryggers. Malingen kan bruges på overflader som beton, tapet, puds og filt/glasvæv. Derudover kan det bruges på galvaniseret jern, zink og hård PVC. Del af en serie af 100% rene akryl vægmalinger af særlig høj kvalitet til indendørs brug. Giver en flot, robust og slidstærk overflade. Glans 25.

Læs mereSe specifikationer

799,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

Malingen har en flot flad struktur og er vandafvisende og vaskbar. Dyrup Robust Akryl 25 Vægmaling er specielt velegnet til vægge, der skal være ekstra slidstærke. Den er godkendt med miljøblomsten og har en klasse 1 dækkeevne og vaskbarhed. Malingen er robust og alkalibestandig og opfylder funktionsklasse 4 i henhold til MBK-MBA.

Rengøring: Der skal rengøres efter en måned. Vask med vand og tilsat DYRUP Grundrens. Efterfølgende skal der bruges en ren fugtet klud til at tørre af med. Til sidst skal der skylles og aftørres. Når du bruger rengøringsmidler skal du påføre det med en blød svamp, og du må ikke lade det sidde for længe. Husk at vaske fra bund til top så der ikke forekommer dråber i bunden som kan efterlade synlige striber på overfladen. Til slut anbefales der at du rengøre med vand med en svamp.

Vedligeholdelse: Vi anbefaler at du løbende holder øje med overfladen for at vurdere dens tilstand. Alt afhængigt at overfladens tilstand anbefaler vi at du kontakter os for at få den rigtige vejledning til vedligeholdelsen. Du kan finde vores kontakt information nederst på siden.

Se vores andre Dyrup produkter her

Læs om Dyrup’s historie her

Yderligere information

Vægt N/A
Liter

Farve

, , , , , , , , ,

Overmalbar efter

4 timer

Rækkevene

8-10 m2/L God dækning og stænker minimalt.

Finish & Glans

Glans 25