Dalapro Joint Håndspartel 10 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

Dalapro Joint er en færdigblandet lysgrå håndspartelmasse til spartling til gipspladesamlinger. Spartlens unikke egenskaber gør at papirstrimlen armerer gipssamlingen helt perfekt.

Spartelmassen er velegnet til ilægning af papirstrimler i henhold til de krav, der angives i standarden EN 13963 og opfylder kraven til CE-mærkning iht. EN 13963.

Læs mereSe specifikationer

239,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisning i pjecen Gipsmontage og overfl adebehandling – Hvor går grænsen. Værktøj rengøres og spild fjernes med vand.

Større mængder spild opsamles og indleveres som normalt affald til kommunens genbrugsplads. Plasten i emballagen er genanvendeligt og afl everes derfor til rette genbrugsplads eller til kommunens anlæg for genanvendelse.

Arbejdsgang: Påføres med håndkraft på rengjorde, tørre og godt bindende overfl ader ved en temperatur på mindst +5°C. Når den spartlede overfl ade er tør slibes denne.

Anvend sandpapir med kornstørrelse 100-120. Øjenbeskyttelse og åndedrætværn anbefales ved slibning. Afstøv inden næste behandling. Spartlede overfl ader skal forlimes/grundes hvis de skal tapetseres.

Opbevaring: Skal opbevares frostfrit og uden for sollys. Spartelmasse er en ferskvare og derfor datomærket. Uåbnet emballage kan opbevares i 12 måneder.

Yderligere information

Bindemiddel

Latex-sampolymer

middel

Vand

Fyldningsmiddel

Let fyldningsmiddel og hvid dolomit

Maks

0,15 mm

Brandfarlighed

Spreder og bidrager ikke til brand

Emballage

Plastspand 10 liter