Tilbud -20%

B&J CARE 5 Vægmaling 9 L

Varen er på eget lager, leveringstid 0-3 hverdage

B&J CARE 5, er en allergivenlig acrylvægmaling, som lever op til Astma-Allergi Danmarks kriterier for maling, der ud over er den også svanemærket. CARE 5, er en lugtsvag, fyldig og robust mat væg- og loftmaling.

CARE 5 er velegnet til de fleste maleropgaver i boliger, institutioner og kontorbygninger, hvor der ønskes at tage størst mulig hensyn til mennesker med bl.a. allergiske problemer uden at gå på kompromis med kvalitet. Produktet fremstår med en rengøringsvenlig overflade.

Læs mereSe specifikationer

659,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Behandling: Underlaget skal være rent, tørt og bæredygtigt. Tilsmudsede og tidligere malede overflader rengøres med Grundrengøring 110 efter brugsanvisningen. Sugende og let afsmittende underlag grundes med Care 5 fortyndet med ca. 20 % vand.

Rengøring: Vand evt. tilsat Grundrengøring 110 eller penselrens.

Sikkerhed & miljø
Pensel/rulle: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller.
Sprøjte: Beskyttelsesdragt, PU-handsker og ansigtsskærm, samt A2P3 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.
Slibning: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller, samt P2 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.

Bemærk: Produktet er udviklet efter Astma-Allergi Danmarks kriterier for maling, hvor der stilles krav om, at stoffer der er anset som allergifremkaldende, ikke må tilsættes til produktet.

Yderligere information

Vægt 9 kg
Bindemiddel

Acrylstyren Copolymer

MBK-Type

Acrylplastvægmaling

Glans

Ca. 5, mat

Kulør

Hvid. Må ikke tones, da der ved toning bliver tilsat konserveringsmidler.

Tørretid

Ca. 2 timer, overmalbar ca. 4 timer, gennemhærdet ca. 4 uger (+20 °C, 65% RF)

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Fortynding

Vand

Rækkeevne

8-10 m²/ltr

Værktøj

Pensel, rulle eller airless

Mal-Kode

00-3 (1993)