BMC Woodpanel – Røget Eg

Leveres fra leverandøren, leveringstid leveringstid 2-3 hverdage

kr. 625,00

Beskrivelse

BMC Woodpanel er et designpanel, som giver boligen et moderne stilfuldt løft og bidrager til et bedre indendørsmiljø, da rumklangen bliver reduceret i rummet de er monteret i. Mange nye bygninger har ofte store hårde flader, da man ønsker et minimalistisk og moderne udtryk, men dette medfører at rummene bliver lidt ”kolde” i indretningen og akustikken mindre god.

BMC Woodpanel kan med fordel monteres indvendigt på væggen, i et større eller mindre areal, uden på den eksisterende vægkonstruktion. Underlaget skal dog være skruefast, og da pladerne ikke er brandgodkendte skal der ved montering på væggen ved etageadskillelser monteres et underlag af fx. gipsplader, der samtidig er med til at overholde kravet til brandsikkerhed, og fungerer som et stabilt, skruefast lag til montering af akustikpladerne.

BMC Woodpanel leveres i 4 forskellige designs, som alle passer flot ind i den nordiske indretningsstil. Lamellerne er 24 mm i bredden og 15 mm lamelafstand. Stavene er fremstillet i en ubehandlet naturfarvet MDF- kerne, nogle designs med påsat UV- lakeret træfiner. Træfineren findes i lys ask, lys eg og røget eg, og ellers i ubehandlet MDF, som kan fremstå som den er, eller males med forsigtighed. Lamellerne er påsat en sort filt, som er monteret på en brandhæmmende magnesiumxidplade plade i målene 18x615x2400mm.

BMC Woodpanel er produceret i Danmark, med fokus på bæredygtighed, da MDF pladerne er fremstillet med bla. genbrugs -/resttræ fra andre produktioner. Det store format giver færre samlinger, og det går hurtigt med at beklæde væggen med de akustiske paneler. BMC Woodpanel kan ligeledes bruges i andre kreative indretningsløsninger, f.eks. sengegavle, rumdelere, diske m.v. Slip fantasien løs.

BMC Woodpanel er ikke brandgodkendt og til brug i vådrum.

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål. Ved specielle ønsker, forhør om pris m.m. fa