B&J 703 Sprøjteklæber 12 L

Varen er på eget lager, leveringstid 1-3 hverdage

B&J 703 Sprøjteklæber, er en vævlim/klæber udviklet til at blive sprøjtet på tan tåle at blive brugt på puds, beton og gipskartonplader i tørre rum. B&J 703 anvendes til opsætning af glasvæv, glasfilt og lignende produkter på nævnte overflader.

Denne klæber fra Beck & Jørgensen, anvendes til de steder hvor man øsnker at bruge en sprøjte. Ved anvendelse af B&J 703 skal underlaget være rent og tørt.

Læs mereSe specifikationer

319,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

B&J 703 Sprøjteklæber, er en vævlim/klæber udviklet til at blive sprøjtet på tan tåle at blive brugt på puds, beton og gipskartonplader i tørre rum. B&J 703 anvendes til opsætning af glasvæv, glasfilt og lignende produkter på nævnte overflader.

Denne klæber fra Beck & Jørgensen, anvendes til de steder hvor man øsnker at bruge en sprøjte. Ved anvendelse af B&J 703 skal underlaget være rent og tørt. Der kan bruges en malerulle ved påføring, gerne en langluvet malerulle ellers er den beregnet til en sprøjte.

Klæberen påføres i et par baners bredde. Filt eller væv opsættes der efter. Klæberen er færdigblandet og der anbefales ikke af fortynde det yderligere. 703 sprøjteklæber er udviklet til airlesspåføring, men er også velegnet til rullepåføring. I produktet er der tilsat hvidt røbestof for at sikre en mere ensartet og jævn påføring.

Behandling: Underlaget skal være rent, tørt og bæredygtigt. Tilsmudsede overflader rengøres med Grundrengøring110 jvf. brugsanvisningen. Nødvendig grunding på underlag såsom spartelmasse, gipskarton og lign. udføres med Mikrodispers 716

Rengøring: Vand evt. tilsat Grundrengøring 110 eller penselrens.

Sikkerhed & miljø

Pensel/rulle: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller.

Sprøjte: Beskyttelsesdragt, PU-handsker og ansigtsskærm, samt P2 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde.

Slibning: Arbejdstøj, PU-handsker og beskyttelsesbriller, samt P2 maske, luftforsynet ved mere end 3 timers dagligt arbejde. For yderligere information se produktinformation og sikkerhedsdatablad.

Denne produktinformation er baseret på praktisk afprøvning og laboratorieforsøg, og er en vejledning ved valg af produkt og arbejdsmetode. Benyt altid senest opdaterede version, som kan hentes på www.bj.dk. Hvis du har brug for vejledning så kontakt os endelig.

Yderligere information

Bindemiddel

Polyvinylacetat

MBK-Type

Vævklæber

Kulør

Hvidpigmenteret

Tørretid

2-4 timer, overmalbar efter ca. 12 timer ved +20 °C og 65% RF

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Fortynding

Bør ikke fortynde

Rækkeevne

4-6 m²/ltr

Værktøj

Pensel, rulle eller airless

Mal-Kode

00-1 (1993)